Családinet.hu

Családinet Közösségek



A közösségről: Várok ide minden három, vagy esetleg több gyermekes anyukát! Milyen az élet több csemetével? Sikerek, örömök, hétköznapok.

nyílt - 88 tag

Fórumtéma: Munkavállalás és család!


Csak a közösség tagjai írhatnak hozzászólást!

Hozzászólások (25 db)


08. 28. 21:20
kissnegabriella

nem ismeritek véletlenűl a BIOPTRON lámpa ,régiféle közepes készülékét?

08. 28. 21:19
kissnegabriella

értjük és te is értsed tiszteletre méltó döntés lesz

08. 28. 18:07
marsine

Nekem is vannak érzéseim... Itt nem a minden megadása a kérdés. Hanem az, hogy a 4. gyermek miatt a másik három kerülne hátrányba. Lakáshitelt nem fizetnénk, és utána 4 gyerekkel hová mennénk. Akkor maradjon inkább a 3 gyermek, de a biztos lakáshitel fizetés!!!
Ne vessetek meg kérlek, hisz nap, mint nap azon töröm a fejem, milyen megoldást találhatnánk, amellett, hogy a babát megtartanánk. Tehát az első cél ez!!! Felírtuk a lapra milyen előnyt, és milyen hátrányt okozna.... És egyenlőre a hátrány van túlsúlyban. De félre ne értsetek, én imádom a gyerekeket, máskülönben nem is lenne 3. De egy nem tervezett dolgot elfogadni, ami derült égből villámcsapásként érkezett, elég nehéz. Hisz alapjaiban forgat fel mindent!
De hamarosan úgyis döntenünk kell.... Véglegesen:(

08. 28. 05:39
kissnegabriella

:(mit is mondana a hitoktatónk erre,De azt tudom,úk már csak armeggeddon után terveznek babát......de ez más a világi gondolkozás így mondatja veled,hiszen az díséretes ne...véletlenűl se szenvedjen majd hiányt....de inkább csak érzéseim vannak..általában velem ez így van....

08. 27. 22:37
marsine

Sziasztok!

Kedvesek vagytok, hogy válaszoltatok.
Igen Amilla 3 gyermekem van, 1 lány két fiú. De a férjemmel csak kettő a közös, a lányomat vittem a házasságba.
A lányom 12 éves, a két fiú 7, és 4 évesek. De már nem terveztünk több gyermeket, és védekezés mellett estem, eshettem teherbe, mert egyenlőre mégcsak a tesztek bizonyítják.
Szívem szerint én is megtartanám, hisz mindig az abortusz ellen voltam, de tényleg nehéz helyzetben vagyunk. A lakáshitelünk a magasban... Mondanom sem kell a válság okozta:( És így, hogy mindketten vezető beosztásban dolgozunk, sajna a gyed, gyes a negyede se lenne:( Abból meg a hitel kifizetése után 4 gyerekkel képtelenség élni. Így is nehéz, pengeélen táncolunk. A másodállás is azért kellett. Még nem döntöttünk teljes mértékben. Azt mondanám 10 % az esélye annak, hogy megtartjuk:(

08. 27. 14:24
kissnegabriella

marsine!De azt nem kell külön csinálnod egyszerűen csak ti kisgyermekes anyukák amikor beszélgettek csak beleszőni a beszélgetésbe pl.:mamyy-t keresd nyugdíjas űzletasszony így írta az oldalára és igazi,csodálatos nagyika is!A fényképet is nézdd!Aztán amikor itt tudsz lenni,kérdezd meg mit,s hogyan csinál!Mindannyiónk pl.-da képe lehet majd!:)

08. 27. 14:19
kissnegabriella

én meg képzeljétek el kezdtem felkeresni a már vásárlóimat több néni is van aki nagy puszikkal fogad és enged el és-ma is így történt-a lelkemre kötik menjek ám..........elindulhat szépen,lassan a tervem amit átbeszéltünk mamyy-kával a vitaminos nem,mert az már elindult csak mennem kell és nyomni a pedált....heti két vállalathoz munkáért is befogok nézni majd de soha többé nem kell olyan,ahol nincs fix!

08. 27. 14:16
kissnegabriella

köszi ,no és amit rólad,rólunk és a többiekről írtam mi a véleményed?AKAROD?:)

08. 27. 14:13
Amilla

:):):):)Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget: De régen is:ahol felnőtt három,ott még a négy és öt is!:)

https://www.csaladinet.hu/tickers/618.jpg

08. 27. 13:53
kissnegabriella

én is!S ha nem vagyok itthon,Amilla a főnök itt nálam!Ha itthon vagyok,egymást egészítjük ki!Akárcsak Dinácskával de még sorolhatnám,pl.:Edukával,mamyy-kánkkal!!CSAK legyünk boldog anyukák és-remélem legalább majd Gabikától...-mi is apácskával még nagyszűlők is lehetünk ha eljön az ideje!De régen is:ahol felnőtt három,ott még a négy és öt is!:)

08. 27. 13:43
Amilla

Gabi!

Komolyan mondom, hogy mosolyogtam, miközben olvastam a soraid. Ez csodálatos dolog. Tudom, hogy nagyon nehéz, sőt, egyre nehezebb, de jól gondold meg.
Ha jól értettem, akkor a Ő lenne a negyedik gyermek.
Mi is védekezünk, vigyázunk, hogy ne legyek terhes. Ha viszont úgy alakulna, hogy várandós lennék, akkor egy pillanatig sem gondolkodnék. MEGTARTANÁNK!:)Három gyermekünk van, de nem tudnék abortuszra menni.
Nagyon szorítok nektek, hogy helyes döntést hozzatok.:):):):):):):)

https://www.csaladinet.hu/tickers/618.jpg

08. 27. 11:14
marsine

Sziasztok!

Az Mlm engem nem érdekel. Már így is le vagyok terhelve:( A főállásom mellett mellékmunkát is végzek, de azt csak heti 2 délután.
De most nagy dillemában vagyunk, mert nem jött meg a mensim, és 2 teszt is pozitív volt. Dokinál voltam, UH-n més semmi nem látszik. Csakhát már van 3 gyerek, és volt 2 vetélés is. A lakáshitelt meg elég magas törlesztővel fizetjük, másfél fizuból 4 gyerekkel, nem bizti, hogy tudnánk fizetni. Egyenlőre úgy néz ki elvetetjük.
Sajna, mert én nem ilyen beállítottságú vagyok, de anyagilag ezt nem tudjuk elviselni:(
Ti mit tennétek a helyemben?
Köszi a válaszokat...
Gabi

08. 27. 09:25
kissnegabriella

nem sikerült,mert sikerült!Megaláztam magamat és egy pillanat alatt kiderült!Nem megalázás......az alattunk lévő kisboltban ahol tőrzsvevői vagyunk és úgyis mindig mindent-egyedül vele-megdumálok az örömöm ha van a sok nehézséget ami a 4 év alatt tornyosult előttünk és erő semmi nem volt még megérteni sem..egy szóval azt mondta:örülök,hogy segíthetek!Hogy miben segített?Priviben elmondom ha nem érted .......

08. 26. 06:18
Kisancsa

Sziasztok!
Nálunk is rossz a helyzet.Anyagilag lejebbadtuk, mivel sajnos leminősítettek két gyerekesnek, és így sokkal kevesebb a családi.Most próbálkozok munkát keresni.Mivel a nagylányom is azért itt lakik.Én mindig pozitívan állok a dolgokhoz, úgy hogy valahogy biztos sikerül.

08. 26. 05:47
kissnegabriella

mi most halunk éhen