Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Természetgyógyász
2017. 12. 18.
06303645241 - mindandbody.hu - info@mindandbody.hu
kepCélom, hogy a múltban elszenvedett sérelmekhez kapcsolódó negatív érzelmeket és nap mint nap tapasztalt stresszt még az előtt semlegesítsük, mielőtt az mentális vagy testi betegségek kialakulásához vezetne.

Milyen problémákkal fordulnak hozzám leggyakrabban?

A legtöbben magánéleti vagy lelki problémáikkal fordulnak hozzám, de sokan szenvednek allergiától, alvászavaroktól, autoimmun betegségtől, depressziótól, migréntől. Vannak, akiket friss trauma ért, de olyanok is vannak, akik évtizedek óta cipelnek bizonyos terheket. A kineziológia minden olyan ember számára kínál megoldást, aki készen áll a változásra.

Miért is lettem kineziológus?

Hosszú éveken keresztül a versenyszférában dolgoztam, felsővezetői beosztásban. A munkahelyemet szerettem, jól kijöttem a kollégáimal, a csapat része voltam, a főnökömmel is pozitív volt a kapcsolatom – akitől nagyon sokat tanultam – , a munkámat is odaadással végeztem, persze egy idő után nem volt túl izgalmas, de feletteseim számítottak a munkámra, és megbecsültek, a fizetésem is jó volt, nem éltem stresszben, mégis felmondtam és váltottam. Azért váltottam, mert nem örültem az életemnek, mert úgy éreztem munkámmal, nem adok hozzá a társadalomhoz és mert azt éreztem, hogy nem a belső késztetéseimnek megfelelően élek. Az életem nem tükrözte vissza azt, ami vagyok. Vagy ahogy az én kineziológusom mondaná – mivel én is járok kineziológushoz – nem az utamon járok. És nem utolsó sorban, mert több hónapnyi kineziológushoz “járás” után megszerettem magam, erősnek éreztem magam, hittem magamban, hogy nem csak az az egy út létezik, amin eddig jártam… Ezen dolgok hatására kezdtem bízni képességeimben, mely megadta a bátorságot a változtatáshoz.

Tanulmányaim:

– Semmelweis Orvostudományi Egyetem – GYÓGYSZERTÉSZTUDOMÁNYI KAR
– Corvinus Egyetem Budapest – GAZDÁLKODÁSI ÉS MENEDZSMENT ALAPSZAK (BA)
– Corvinus Egyetem Budapest – MARKETING MESTERSZAK (MSC)
– International Kinesiology College – KINEZIOLÓGIA
– Konnektív Felnőttképzés – TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT

 Részletek:
SzakterületKineziológia
Óradíj>5000 Ft
Referenciavan
Iskolai végzettségfelsőfokú
Munkatapasztalat3-5 év
IdőpontAlkalmanként
Házhoz megyNem
Kerület (ha van)VI.
Szolgáltatás helye Budapest

Vissza