SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Sötétbőrű szülőknek született fehér gyermeke - mindenki ugyanarra gondolt a szülőszobán

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-16
Az egész szülőszobában néma csend lett, amikor megszületett az újszülött baba. És nem azért, mert komplikációk léptek volna fel a szülés során. Azért döbbentek meg, mert minden jelenlévő ugyanarra gondolt: hogy nem ő az apa.
Sötétbőrű szülőknek született fehér gyermeke - mindenki ugyanarra gondolt a szülőszobán

/Kiemelt képünk illusztráció/

Megdöbbentek, amikor meglátták a kék szemű, hófehér kisbabát

A szülőknek kongói ősei vannak, ezért is volt nagyon meglepő és egyben egy kicsit ijesztő is - főleg az apa számára -, ami a szülőszobán történt. A párnak ugyanis fehér kisbabája született - írta meg a Daily Mail.

A szülőknek van már egy kisfiuk, akinek ugyanolyan sötét a bőre, mint nekik. Amikor az apa meglátta második gyermekét, szinte sokkot kapott, és látta, hogy a nővér arckifejezése is erről árulkodik. 


"Sokkot kaptam, de tudtam, hogy ő az én fiam"

A férj ezt nyilatkozta a lapnak: 

"Mindenki a feleségemet nézte, és bár először én is sokkot kaptam, tudtam, hogy ő az én fiam. Három éve voltunk házasok és teljesen megbíztunk egymásban. Ugyanakkor a bőrszíne nagy meglepetés volt." 

A kezdeti sokk után jobban megvizsgálták kisfiuk arcát, és rájöttek, hogy sok hasonlóság van apa és fia, valamint anya és fia között is, például a pici orra és a szája. 

A kisfiú nem albínó: a szülők szerint azért lett fehérbőrű, mert az édesanya nagyszüleinek génjeit örökölhette. Nekik ugyanis szintén fehérbőrű gyermekük született. 

"Ez már több generációval korábban fordult elő, és álmomban sem gondoltam volna, hogy velünk is megtörténhet" - mondta az édesanya.

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja