A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Online nyílt napok az Óbudai Egyetemen

Családinet [cikkei] - 2021-01-29
Nyílt napokat rendez az Óbudai Egyetem, idén a rendkívüli helyzetre tekintettel az online térben.
Online nyílt napok az Óbudai Egyetemen

A felsőoktatási intézmény csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a tájékoztató kampány elsősorban azoknak a továbbtanulni szándékozó diákoknak szól, akik a műszaki vagy a műszaki pályához közel álló képzési területek felé orientálódnak, de még nem döntötték el, melyik egyetemet válasszák.

Az eseményen az érdeklődők az egyetem mind a hét karán folyó képzéseket megismerhetik. Tájékozódhatnak a projektalapú és gyakorlatorientált műszaki, azon belül is többek közt az informatikai, építészmérnöki, természettudományi, gazdaságtudományi, könnyűipari mérnöki, agrár területekről vagy  a pedagógusi pályáról, az alap, illetve a mester és doktori szintű képzésekről Budapesten és több vidéki városban is.

A csütörtökön kezdődő, pénteken, majd február 2-án és 4-én folytatódó nyílt napokról további információ: http://news.uni-obuda.hu/articles/2020/12/15/nyilt-napok-az-obudai-egyetemen linken érhető el.

Forrás: MTI

Fotó: Pixabay-től a pexels.com-on

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja