SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Különleges szaunaélmények a siófoki Galerius Fürdőben

Családinet [cikkei] - 2019-03-07
 [X]

2018 rekordév volt a siófoki Galerius Élményfürdő és Wellnessközpont történetében, hiszen soha nem fogadtak még ennyi látogatót. Ennek megfelelően idén bővül is a 12 éves fürdő: átalakítják a szaunavilágot, hogy még több látogató tudjon részt venni a folyamatosan teltházas szaunaprogramokon.
Különleges szaunaélmények a siófoki Galerius Fürdőben

2017-hez képest tavaly 12 százalékkal érkezett több vendég a Galerius Fürdőbe – mondta el Balogh Renáta fürdővezető. Már 2018 első hónapjaiban kiemelt forgalmat könyvelhetett el a Galerius, az év végéig pedig összesen 170 ezer látogatót fogadtak. Ez annak is köszönhető, hogy egyre népszerűbbek a fürdő szaunaprogramjai, és sok vendég kifejezetten ezek miatt érkezik.

Balogh Renáta elmondta, hogy küldetésüknek tekintik a szaunakultúra fejlesztését, ezért nyolc éve dolgoznak együtt egy professzionális szaunamester csapattal. Eleinte csak hétvégén tartottak szaunaprogramot a fürdőben, de akkora érdeklődés volt ezekre, hogy már hétköznapokon, szerdán és pénteken is vannak rendszeres szaunaszeánszok.

Az alapkelléknek számító aromák mellett zenével, fényekkel, a kiemelt alkalmakkor pedig különleges showelemekkel is feldobják a szaunázás élményét. De azokra a vendégekre is gondoltak, akik a hagyományosabb szaunázás hívei: februártól havonta egyszer „klasszikus", a szaunázás alapjaihoz visszatérő programon vehetnek részt az érdeklődők.

A szaunázás szerelmesei mellett a családoknak is készül speciális programokkal a Galerius. Az élménymedencék és a legnagyobb kedvencnek számító 88 méteres óriáscsúszda mellett kiemelt időszakokban, például március 15-17. között gyerekeknek szóló animáció, illetve aquafitness is várja a családokat. A hosszú hétvégén „forradalmi", a nemzeti ünnephez kapcsolódó szaunaszeánszra is lehet számítani – mondta el Balogh Renáta.

Az év további részében is lesznek különleges programjai a fürdőnek. A hagyományokhoz híven július első szombatján, azaz idén július 6-án tartják meg a Galerius Fürdő születésnapját. Ősszel pedig a szaunázók hétvégéje lesz a legkiemelkedőbb esemény, amelyet az év fő attrakciójának is szánnak – árulta el Balogh Renáta. Ekkor mutatkozik be ugyanis a Galerius megújult szaunavilága, amelyet nyáron építenek át, hogy még több vendéget tudjanak fogadni. A jelenleg ott található 35 fős finn szauna helyett ősztől már egy 60-70 fő befogadására alkalmas új szauna várja majd a programokra érkező látogatókat. Az eredetileg tíz éve kialakított, már így is nagyon korszerű szaunavilág sokkal modernebb fény- és hangtechnikát is kap.

 

További információ: www.hellosiofok.hu

Facebook: https://www.facebook.com/hellosiofok/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja