A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Lazíts a kerti sátorban!

Családinet [cikkei] - 2019-11-19
 [X]

Legtöbbünk számára a kertben való pihenés az élet nélkülözhetetlen része, különösen egy kifárasztó nap után. A kert pihenőhelyként is szolgálhat. Ha még nem rendelkezik pihenőhellyel a kertjében, gyors és megfizethető megoldást keres, a kerti sátor a megfelelő választás az Ön számára.
Lazíts a kerti sátorban!

A sátor körüli teret kidíszítheti cserepes virágokkal, LED-es világítókkal különféle kerti növényekkel. Hozzon létre egy béke oázisát közvetlenül a kertjében. A kerti sátrakat fű és beton felületre el lehet helyezni. A sátor füves felületre történő rögzítése egyszerű, sátorcövekek segítségével, minden sátorhoz ingyen kap rögzítőket. Homokkal vagy kavicsokkal megtöltött nehezék zsákokkal egyszerűen rögzítheti a sátrat beton felületen. A sátor ponyvái nagyon tartós poliészter szálból vannak szőve, a vászon belső oldala PVC-réteggel van dúsítva, amely a ponyvákat vízhatlanná teszi. A sátrak számtalan felhasználást kínálnak. Barátaival és családjával grill mellett eltöltött nyári esték, menedékként szolgálhat a jacuzzi felett vagy a homokozó felett is.

Nyitott kedvenc könyv, csésze forró kávé, friss levegő, kényelmes kerti szék – jól hangzik ugye? A nehéz nap után így is töltheti az estéjét és lazíthat egy kicsit. Gyönyörűen és ízlésesen berendezett hely a pavilonban, parkosított környezettel kiegészíti kertjének szépségét. A kerti sátrak legnagyobb előnye a harmonika szerkezet. Egy ilyen sátor raktározása nagyon egyszerű. A sátorponyva karbantartása nagyon egyszerű, könnyen tisztítható, így a kertje és környéke mindig csodálatos lesz.

A gyerekek számára nagyon fontos a friss levegőn lévő tartózkodás. Imádni fogják a gyermekeik az ebédet a kertben a játszás közben. A sátrak különféle színkivitelben kaphatók. A kertek számára világosabb színeket ajánljuk.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja