SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Virágról virágra, csillagtól csillagig - Régi és új gyerekversek - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2018-02-05
 [X]

A gyermekek belső világa tiszta és érzékeny. Nyitottan, érdeklődéssel és szárnyaló fantáziával fordulnak az őket körülvevő emberek és események felé.
Virágról virágra, csillagtól csillagig - Régi és új gyerekversek - Nyereményjáték!

Angela Koconda mesekönyve varázslatos, élénk rajzaival és a gyermekek világát hűen megragadó versekkel segíti megóvni, ápolni finoman formálódó lelküket. A pasztell színvilágú, éles kontúrok nélküli rajzok arra ösztönzik a kicsiket, hogy gondolatban továbbrajzolják a képet, kibontakoztassák fantáziájukat. Ezt segíti a versek képszerűsége is, melyek egyszerűségükkel s természetes közvetlenségükkel azt erősítik a gyermekben, hogy a világ jó. 

Angela Koconda már kisgyerekkorától fogva a mesék szerelmese és alapos ismerője volt. Különösen a Grimm-testvérek álltak közel a szívéhez, szinte együtt élt és lélegzett velük: első mesekönyv-illusztrációit 12 éves korában készítette, szülei dicsérő támogatásával. Együtt él és lélegzik a mesékkel: a szavakkal, a mondatokkal és a fejezetekkel; valamint soha nem fél rákérdezni a készen kapottra, és változtatni rajta. Mindebben az euritmiában való sokéves gyakorlata is segíti. Így aztán könyvei nemcsak szeretetteli benyomást tesznek a gyerekekre, hanem a kis olvasók rendszerint ismétlésért is könyörögnek!

A képekhez méltóan a versek szövege kézírással került a nem mindennapi mesekönyvbe, hogy ezzel is érzékeltesse az alkotó a mesék varázslatos és élő közegét. A versek által egy varázslatos mesebeli világba juthatunk el szinte már "beszélnek" hozzánk eme világ különös lakói!

Kiadó: Casparus Kiadó


NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyerd meg ezt a csodálatos mesekönyvet! Ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi két egyszerű kérdésre február 12. éjfélig, mi pedig másnap (február 13-án) kisorsoljuk azt a szerencsés nyertest, aki megkapja a könyvet. A nyereménykönyvet a Casparus Kiadó ajánlotta fel.
A nyertes nevét kiírjuk a cikk aljára, és e-mailben is értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja