SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ördög Nóra nem hajlandó főzni karácsonykor

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-12-06
A férje mondta ki, hogy ebből elég volt. Nem hajlandóak hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá, ezért inkább rendelik a karácsonyi vacsorát, vagy étterembe mennek.
Ördög Nóra nem hajlandó főzni karácsonykor

"Azt mondta Nánási Pál, hogy ebből elég"

Ördög Nórának egész évben nagyon sűrűek a napjai, rengeteg munkát vállal, mégsem tűnik soha fáradtnak. Azt gondolhatnánk, hogy ünnepekkor sem vesz vissza a tempóból, de a csinos műsorvezető ilyenkor inkább a pihenést választja. Egy videóban beszél arról, hogy régebben egész nap főzött ilyenkor, de rájöttek, hogy ez mekkora feszültséggel jár. 

"Én évekig azért főztem karácsonykor Szenteste. De a férjem azt látta rajtam, ezzel osztozom több százezer nővel, hogy a karácsonyi főzés azért az egy stressz. Pláne egy olyan valakinek, aki nem minden áldott nap főz. Meg az ember azt szeretné, ha karácsonykor tökéletesen sikerülne a karácsonyi menü. És ahelyett, hogy meghitt hangulat lenne a konyhában, mi az ábra? Hogy a háziasszonyok idegbajosan szaladgálnak."

Hozzátette, hogy amikor utoljára főzött karácsonykor, akkor a gyerekek még kicsik voltak, és szerettek volna segíteni, de csak hátráltatták. 

"Azt mondta Nánási Pál, hogy ebből elég" - fogalmazott Nóri mosolyogva, hiszen szerintük a karácsonyi menü elkészítése egy állandó feszültséget jelent. 

Mindezekről videóban is beszéltek, és egy játékra is invitálták a nézőket, a nyertes pedig főzhet Ördög Nórával.
 


 

"Nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá"

Hogy hogy telik majd náluk a karácsony, arról a Kiskegyednek is mesélt. 

"Sokáig voltam karácsonymániás, de sajnos ez már a felnőtt életünkben annyira összekötődik az őrült rohanással" - mondta a műsorvezető, aki ilyenkor tudatosan lassít a tempón. 

"Nehéz, ezért évek óta van egy rituálénk, mert nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá. Mesterségesen lelassítjuk magunkat, december 20-a környékén a barátnőmékkel, az összes gyerekkel elmegyünk wellnessezni, és csak 23-án jövünk vissza. Amikor mások még ajándékokért szaladgálnak, főznek, mi kicsekkolunk" - mesélte Ördög Nóra. 

A család inkább rendel, vagy étterembe megy vacsorázni karácsonykor. 

"24-én itthon vagyunk Diósdon, délelőtt szomszédolunk, csinálunk nagy karácsonyi brunchokat. A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát. Most is így lesz, vagy szépen felöltözünk és elmegyünk étterembe. Mire hazaérünk, az angyalkák meghozzák az ajándékokat" - árulta el, majd hozzátette, hogy két ünnep között családot látogatnak, a szilveszteri bulijuk egy nappal korábban, 30-án lesz, 31-én pedig a Balatonon lesznek. 

"Karácsony másnapján anyu­­káméknál vagyunk Mó­ra­­halmon, ott találkozunk az öcsémékkel. 27-én mindig van egy nagyobb unokatesós találkozás. A két ünnep közt sokat vagyunk a Balatonon. 30-án tartunk egy giga szilveszteri bulit 80-100 vendéggel a fotóstúdióban. 31-én a gyerekekkel általában lemegyünk a Balatonra. Tavaly volt korcsolyapálya a bolt mellett, ahol összeverődött a helyi tár­saság. Korcsolyáztunk szilveszterkor és nem volt hiányérzetünk, hiszen előző nap megvolt a parti".

Indexkép: Ördög Nóra Facebook oldala

Olvasd el ezt is: 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja