SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Ördög Nóra nem hajlandó főzni karácsonykor

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-12-06
A férje mondta ki, hogy ebből elég volt. Nem hajlandóak hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá, ezért inkább rendelik a karácsonyi vacsorát, vagy étterembe mennek.
Ördög Nóra nem hajlandó főzni karácsonykor

"Azt mondta Nánási Pál, hogy ebből elég"

Ördög Nórának egész évben nagyon sűrűek a napjai, rengeteg munkát vállal, mégsem tűnik soha fáradtnak. Azt gondolhatnánk, hogy ünnepekkor sem vesz vissza a tempóból, de a csinos műsorvezető ilyenkor inkább a pihenést választja. Egy videóban beszél arról, hogy régebben egész nap főzött ilyenkor, de rájöttek, hogy ez mekkora feszültséggel jár. 

"Én évekig azért főztem karácsonykor Szenteste. De a férjem azt látta rajtam, ezzel osztozom több százezer nővel, hogy a karácsonyi főzés azért az egy stressz. Pláne egy olyan valakinek, aki nem minden áldott nap főz. Meg az ember azt szeretné, ha karácsonykor tökéletesen sikerülne a karácsonyi menü. És ahelyett, hogy meghitt hangulat lenne a konyhában, mi az ábra? Hogy a háziasszonyok idegbajosan szaladgálnak."

Hozzátette, hogy amikor utoljára főzött karácsonykor, akkor a gyerekek még kicsik voltak, és szerettek volna segíteni, de csak hátráltatták. 

"Azt mondta Nánási Pál, hogy ebből elég" - fogalmazott Nóri mosolyogva, hiszen szerintük a karácsonyi menü elkészítése egy állandó feszültséget jelent. 

Mindezekről videóban is beszéltek, és egy játékra is invitálták a nézőket, a nyertes pedig főzhet Ördög Nórával.
 


 

"Nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá"

Hogy hogy telik majd náluk a karácsony, arról a Kiskegyednek is mesélt. 

"Sokáig voltam karácsonymániás, de sajnos ez már a felnőtt életünkben annyira összekötődik az őrült rohanással" - mondta a műsorvezető, aki ilyenkor tudatosan lassít a tempón. 

"Nehéz, ezért évek óta van egy rituálénk, mert nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá. Mesterségesen lelassítjuk magunkat, december 20-a környékén a barátnőmékkel, az összes gyerekkel elmegyünk wellnessezni, és csak 23-án jövünk vissza. Amikor mások még ajándékokért szaladgálnak, főznek, mi kicsekkolunk" - mesélte Ördög Nóra. 

A család inkább rendel, vagy étterembe megy vacsorázni karácsonykor. 

"24-én itthon vagyunk Diósdon, délelőtt szomszédolunk, csinálunk nagy karácsonyi brunchokat. A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát. Most is így lesz, vagy szépen felöltözünk és elmegyünk étterembe. Mire hazaérünk, az angyalkák meghozzák az ajándékokat" - árulta el, majd hozzátette, hogy két ünnep között családot látogatnak, a szilveszteri bulijuk egy nappal korábban, 30-án lesz, 31-én pedig a Balatonon lesznek. 

"Karácsony másnapján anyu­­káméknál vagyunk Mó­ra­­halmon, ott találkozunk az öcsémékkel. 27-én mindig van egy nagyobb unokatesós találkozás. A két ünnep közt sokat vagyunk a Balatonon. 30-án tartunk egy giga szilveszteri bulit 80-100 vendéggel a fotóstúdióban. 31-én a gyerekekkel általában lemegyünk a Balatonra. Tavaly volt korcsolyapálya a bolt mellett, ahol összeverődött a helyi tár­saság. Korcsolyáztunk szilveszterkor és nem volt hiányérzetünk, hiszen előző nap megvolt a parti".

Indexkép: Ördög Nóra Facebook oldala

Olvasd el ezt is: 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
17 ingyenes gyerekbarát múzeum és családi program 2024. március 15-én

17 ingyenes gyerekbarát múzeum és családi program 2024. március 15-én

Kevesen tudják, de a nemzeti ünnepeken számos múzeum ingyenesen látogatható - március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án is. Összegyűjtöttünk ezek közül néhányat vidékről és Budapestről vegyesen, ami gyermeked számára is érdekes lehet, de cikkünkben különleges március 15-ei programokat is találsz.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
A szerkesztő ajánlja