A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kerti fények

Kókai Kata - 2006-07-19
Itt a nyár, s a kellemes időben jó, ha ápolt kertünket is változatos dekorációkkal színesítjük.
Kerti fények

A kertben a törpék, az apró tó mellett jó, ha kézzel készített díszek is megtalálhatók. Néhány gyertya, és a megmaradt otthoni fűszerek, dobozok segítségével változatos hangulatvilágítást készíthetünk.

Eszközök:

Olló
Ragasztó
Gyertya
Fahéj
Madzag vagy szalma
Ceruza
Fadarab
És mindegy egyéb maradék háztartási eszköz

Elkészítés

1. A gyertya típusától és a felhasznált anyagoktól függően különböző díszeket készíthetünk.
2. Nagyobb világításhoz válasszunk nagy, henger alakú gyertyát. Helyezzünk el köré fahéj rudakat, majd tetszőleges zsineggel fogjuk össze.
3. Ha teamécsest használunk, a szebb hatás érdekében több díszt készítsünk. Szerezzünk néhány fa rudat, majd tegyük rá a teamécsest. Rajzoljuk körbe, majd vájjuk ki belőle a teamécses nagyságának megfelelő részt. Ha ez elkészült, egyszerűen helyezzük bele a mécsest.
4. Téglalap alakú gyertyát használva nagyszerű fűszeres hangulatfényt készíthetünk. Fogjunk néhány mutatósabb fűszert (borókabogyó, fahéj, szegfűszeg), és egy gyufát. A gyufát tartsuk a gyertya oldalához, hogy a viasz kissé megolvadjon. Ezt követően nyomkodjuk bele a fűszereket.
5. Ha még nincs sziklakertünk, készíthetünk egyet. Néhány nagyobb, és pár kis terméskövet halmozzunk egy kupacba. A résekbe tűzzünk különböző gyertyákat, köré pedig helyezzünk el piros fonallal megkötött fahéjat, vagy babérlevelet.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja