A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Igazi fényképek rendelése mobilról az XXLFoto.hu-n!

Családinet [cikkei] - 2019-02-14
 [X]

A mai digitális világban igazi kincs lett a kézzel fogható fénykép. Sokan a mobiltelefonon tárolnak több mint 10.000 fényképet, de ezeket nem teszik igazi emlékké, kézzel fogható formában. Erre kínál megoldást az XXLFoto ingyenes mobil alkalmazása, amely segítségével egyszerűen, gyorsan, kényelmesen meg tudod rendelni fényképeid a Galériából.
Igazi fényképek rendelése mobilról az XXLFoto.hu-n!

 

Neked is rengeteg fényképed van a telefonodon?


Gondoltál már arra, hogy mi történne a több év emlékével, ha egyszer véletlenül meghibásodik a mobilod, vagy esetleg vírusos lesz? Teljesen eltűnnek a pillanatok.

Szolgáltatásunk, az XXLFoto képrendelő alkalmazás kifejezetten a mai digitális világra lett alkotva, mely segítségével egyszerűen kiválaszthatod a fényképeid a mobilod Galériájából, beállítod, hogy mekkora méretben szeretnéd előhívatni IGAZI kézzel fogható prémium fényképként, és néhány munkanapon belül házhoz viszi a futárunk. Minden rendelés mellé jár egy kis ajándék! smiley

Alkalmazkodva a 2019 trendekhez, már vászon dobozképet is tudtok rendelni Tőlünk. Nincs más dolgod, mint az alkalmazást elindítva kiválasztani egy fényképet, és a kép alatti méret állításnál a vászon dobozképekhez görgetni. Itt lehetőséged van a neked megfelelő dobozkép méretet kiválasztani.

Érdemes követni minket Facebook oldalunkon, és csatlakozni a Messenger csetbotunkhoz, ahol folyamatosan tájékoztatunk az aktuális promóciónkról.

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja