A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Apró műanyag- és fémdarabok lehetnek a népszerű kávéban - termékvisszahívás!

Németh Noémi [cikkei] - 2022-01-31
Apró műanyag- és fémdarabokat tartalmazhat, ezért a forgalmazó Tchibo Budapest Kft. visszahívja és a forgalomból is kivonja a Tchibo márka jelzésű, 1000 grammos kiszerelésű Family őrölt kávét - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Apró műanyag- és fémdarabok lehetnek a népszerű kávéban - termékvisszahívás!

Visszahívják a terméket, sőt, ki is vonják a forgalomból. Aki a lenti adatokkal megegyező őrölt kávét vásárolt, ne fogyassza el! - figyelmeztet a Nébih.


Apró műanyag- és fémdarabok esetleges jelenléte - a termék adatai:
 

  • Bejelentő: Tchibo Budapest Kft., ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.
  • Termékek megnevezése: Family őrölt kávé, 1000 g
  • Márka: Tchibo
  • Minőségmegőrzési idő: 2023. június 4., 2023. június 5., 2023. június 10., 2023. június 11., 2023. június 13., 2023. június 16., 2023. június 17., 2023. június 23.
  • A termékek eredete: Németország

Kép a termékekről:
 


A forgalmazó jelzése szerint tehát az ügyben a csak 2023. június 4., 5., 10., 11., 13., 16., 17., és 23-ai minőségmegőrzési idővel rendelkező termékek az érintettek. A Nébih kéri a fogyasztókat, hogy ezekkel az adatokkal ellátott termékeket ne fogyasszák el.


Az Aldiba blokk nélkül is vissza lehet vinni, de más üzletekben is árulták

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. a honlapján közölte, hogy minden üzletükben elérhető volt a 2023. június 13-ai minőségmegőrzési idővel rendelkező Tchibo Family Classic 1 kilogrammos kiszerelésű kávé. A termék értékesítését felfüggesztették, az érintett kávé bármely magyarországi Aldi üzletbe visszavihető, ahol annak vételárát blokk hiányában is visszatérítik.

A Nébih az MTI érdeklődésére jelezte, a termékvisszahívás más üzleteket is érint, de még vizsgálják, hogy pontosan melyeket.

Forrás: Nébih, MTI 
Indexkép: eliasfalla / Pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja