A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fontos változások az ALDI üzleteiben

Németh Noémi - 2020-03-23
A járványügyi helyzetre való tekintettel módosul az ALDI üzletek nyitvatartási ideje, a pénztárakhoz pedig védőplexiket szerelnek fel - közölte a Facebookon Bernhard Haider, az üzletlánc országos ügyvezető igazgatója.
Fontos változások az ALDI üzleteiben

Nem csökken a felvásárlási láz, ami a koronavírus kirobbanása óta vette kezdetét, így egyre több áruházlánc kénytelen változtatásokat bevezetni. Az Auchanban bizonytalan ideig nem tudnak új online megrendelést fogadni, a Tesco vásárlási limitet vezetett be egyes termékekre vonatkozóan - utóbbit egyre több hálózat és áruház vezeti be saját felületein. A SPAR internetes rendelés esetén kizárólag a bankkártyás, online fizetés lehetőségét tudja elfogadni.

Mától változnak a nyitvatartási idők az ALDI-ban is: mint elmondták, a bevezetett változtatások mindannyiunk közös érdekét szolgálják. A megváltozott nyitvatartási időnek köszönhetően biztosítható a készletek folyamatos utánpótlása és a polcok feltöltése, illetve ezzel csökkenthető a munkatársaik leterheltsége. A dolgozókat - és a vásárlókat - a pénztárakhoz szerelt plexik védik ezentúl, amivel a fertőzésveszélyt szeretnék csökkenteni - olvasható az áruházlánc Facebook-oldalán Bernhard Haider, az országos ügyvezető igazgató bejelentése.
 

Kapcsolódó cikkeink:

Indexkép: MichaelGaida / Pixabay

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja