A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Termékvisszahívás: balesetveszélyes lámpa az IKEA-ban

Családinet - 2018-09-27
Az IKEA visszahívja a CALYPSO mennyezeti lámpák egyik szállítmányát.
Termékvisszahívás: balesetveszélyes lámpa az IKEA-ban

Az IKEA arra kéri a vásárlókat, akik 2016. augusztus 1. után vásároltak CALYPSO mennyezeti lámpát, hogy újfent ellenőrizzék a termékre pecsételt dátumot.

 

Az IKEA visszahívja azokat a CALYPSO mennyezeti lámpákat, melyeket a rajtuk szereplő dátumjelzés szerint az alábbi időszakban gyártottak: (ééhh) 1625 és 1744 között.
 

Az IKEA tudomást szerzett olyan esetekről, amikor az üvegbura leesett, és hogy minimálisra csökkentsük a baleset lehetőségét az IKEA visszahívja a jelzett időszakban gyártott, az alábbi dátumjelzéssel ellátott CALYPSO mennyezeti lámpákat: (ééhh) 1625 és 1744 között.

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki a jelzett dátummal ellátott CALYPSO mennyezeti lámpát vásárolt, hogy vigye vissza a terméket a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat.
 
Az IKEA nem kér semmilyen vásárlást igazoló nyugtát. Az IKEA nagyon komolyan veszi a termékbiztonságot. Termékeinknek minden esetben szigorú, országos és nemzetközi vonatkozó jogszabályokban rögzített feltételeknek kell megfelelniük. Ennek ellenére értesültünk olyan esetekről, amikor a CALYPSO üvegbúra leesett. Vásárlóink biztonsága és a további esetleges balesetek elkerülése érdekében a terméket visszahívjuk és visszafizetjük a teljes vételárat vagy csereterméket biztosítunk. 

"Még akkor is, ha az eset előfordulására nagyon kicsi esély van, a kockázat lehetősége már elég az IKEA-nak ahhoz, hogy egy terméket visszahívjon" - mondja Emilie Knoester, az IKEA of Sweden Világítás üzletági vezetője és otthonszakértője, majd így folytatja: "Vásárlóink biztonsága a legfontosabb az IKEA számára, éppen ezért döntünk úgy, hogy az érintett szállítmányból származó termékeket elővigyázatosságból visszahívjuk."


A termék biztonságos szétszereléséhez az útmutató alább található:

 1. Óvatosan húzd ki a mozgatható kart

 

 

 

 

 


 2. Távolítsd el a lámpabúrát, miközben továbbra is   tartod a kihúzott kart.

 

 

 

 

 


Az IKEA kéri, hogy a vásárlók ellenőrizzék a dátumjelzést a terméken. 

A pontos dátumpecsét a követezőképpen néz ki: ÉÉHH

Az érintett termékek az 1625 és 1744 sorszám közöttiek.

Az IKEA elnézést kér az okozott kellemetlenségért, és köszöni a vásárlók megértését!

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja