SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bezár az iWiW

Családinet [cikkei] - 2014-05-17
Bezár 2014. június 30-án a magyar közösségi oldal, az iWiW - közölte az oldalt üzemeltető Origo Zrt. az MTI-vel.
Bezár az iWiW

2002-ben hozták létre az iWiW-et
 
A közlemény szerint a 12 éve alapított portál, amely egykor a leglátogatottabb honlap is volt, a világot behálózó konkurencia, a Facebook előretörésének áldozata.
    
A két site látogatottsági görbéje 2010 végén ért össze. Az iWiW-et jegyző Origo Zrt. még négy évig kitartott terméke mellett, ám az oldal fenntartásának már nem látja további értelmét - áll a közleményben.
    
A világon elsők között alapított közösségi oldal volt

A világon az elsők között, 2002-ben létrehozott közösségi honlapként az iWiW segített kapcsolatot felvenni és tartani a barátokkal, rokonokkal, eseményeket szervezni, közösséget építeni. 2005-2010 között volt Magyarország leglátogatottabb portálja, a csúcsidőszakban naponta 1,5 millióan keresték fel, a bő egy évtized alatt 4,7 millió felhasználója volt - olvasható a közleményben.
 
Június 30-ig még egyben le lehet menteni a profilunkat, képeinket
 

A közlemény szerint a felhasználók 2014. június 30-ig egy kattintással, egy digitális időkapszula igénylésével lementhetik profiljukat, fényképeiket, kapcsolataikat, levelezésüket. A bezárást követően automatikusan törlődik minden adat, ha a felhasználók erről másképp nem rendelkeznek.
    
"Az iWiW hangsúlyos szerepet játszott a magyar internetezés elterjedésében és az online tartalomfogyasztásban" idézi a közlemény Vaszily Miklóst, az Origo Zrt. vezérigazgatóját, aki hozzátette: "Az emberek többségének azonban bőven elegendő egy közösségi oldalt kezelni".

Forrás: MTI
Fotó: cooldesign - FreeDigitalPhotos.net

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja