A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megjelentek a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram idei pályázati kiírásai

Családinet - 2014-02-05
Megjelentek a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram idei pályázati kiírásai - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkársága kedden, a kormány honlapján.
Megjelentek a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram idei pályázati kiírásai

A 130 milliós keret elosztása
 
A teljes, 130 millió forintos keretből a legnagyobb összeg - 70 millió forint - a gyermekek és fiatalok közösségei és ifjúsági civil szervezetek rendezvényeinek (kiemelten tábor és ifjúsági turizmus) támogatására áll rendelkezésre. A határon túli gyermek- és ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek és ifjúsági szakemberek rendezvényeit 25 millió, a gyermekek és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezeteknek a fejlesztését 20 millió forinttal támogatják. A gyermekek és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek tagjainak, valamint az ifjúsággal foglalkozó szakemberek képzéseinek támogatására 15 millió forintos keretet biztosítanak pályázati úton.

A pályázatok benyújtásának határideje: március 3. A részletes kiírás és útmutató megtalálható a kormány honlapján.


 
Forrás: MTI
Fotó: Vichaya Kiatying-Angsulee - FreeDigitalPhotos.net

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja