SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Börtönbe kerültek a sztárok

Singola Edit [cikkei] - 2009-06-12
Több hazai híresség – Farkasházy Teddy, Müller Attila, Kefir, Leo, Csordás Tibi, Lui, Palcsó Tamás – hűvösre került. Szerencsére csak az Élménybirtok-Médiaválogatott tagjaként az ismert emberek egy barátságos focimérkőzés miatt mentek a börtönbe.
Börtönbe kerültek a sztárok

sztárokAz Élménybirtok-Médiaválogatott csapata ki akarta köszörülni a két évvel ezelőtti vereséget, és a tagok elhatározták, hogy ha törik, ha szakad, újra pályára lépnek a Budapesti Fegyház és Börtön Kozma utcai focipályáján. Négyszáz fogva tartott nézte végig a barátságos mérkőzést, mely után Sabriana, a roma mulatós zene új csillaga, Rony, valamint Lui mágus adott műsort, az ott lakók nem kis örömére.

„Évente nagyságrendileg 20 olyan esemény van, amelyeknek keretében a falakon túlról érkezn
meccsek előadók, művészek, sportolók, hogy műsort adjanak. Tisztelettel és szeretettel vártuk az Élménybirtok-Médiaválogatott csapatát, hiszen két évvel ezelőtt is egy jól sikerült mérkőzésnek voltunk részesei. A mintegy 1200 bentlakó közül, úgy 400-an vehettek részt az eseményen; azok, akik a nevelőtisztek döntése alapján megérdemlik. Ennek természetesen pedagógiai célzata is van. A fogva tartottak közül nagyon sokan szinte rendszeresen sportolnak, leginkább a labdarúgást szeretik. Egy olyan csapat állt ki, melyben a börtön legszorgalmasabb, legügyesebb focistái játszottak” - mondta Frank Tibor bv. dandártábornok parancsnok.

„A mérkőzés elején még úgy éreztem, hogy kellő erővel és ügyességgel léptünk pályára, de később észrevettem, hogy ellenfelünk taktikája beérni látszik. Két csapattal játszottunk, és összesített eredményként 6:1 -re kaptunk ki. Ugyan jobb eredményre számítottam, de nyugodt vagyok, hiszen beleadtunk mindent, úgy látszik, ennyire futotta az erőnkből” - újságolta Müller Attila, a Cool TV műsorvezetője.


bortonbenA meccs előtti éjjelen keveset aludtam, mert sok volt a munkám, és ez meg is látszott a játékomon. Azonban ez most nem is volt fontos, hiszen azért jöttünk, hogy örömöt szerezzünk a fogva tartottaknak. A Kozma utcai börtön parancsnoka kiváló sportember, és sport szeretetét, annak nevelő és a jellemre jótékony hatását próbálja átadni a raboknak”- mesélte a csapat doaenje Farkasházy Tivadar.

A mérkőzés végén Sabrina, Rony és Lui mágus adott egy kis műsort. Lui ugyan többször elkápráztatta a közönségét trükkjeivel, de igazi varázslatának Sabrinának volt táncával és mulatós-roma zeneszámaival.

Amikor beléptünk a börtön udvarára, akkor sokunkon láttam a megilletődöttséget, de úgy gondolom, hogy félni valónk nem volt. Ha a zenémmel azt tudtam üzenni a bent lakóknak, hogy merjenek álmodni, legyenek céljaik és terveik, akkor elértem a célomat és sikerült egy kis időre elfeledtetni velük a benti életet” - mesélte mosolyogva a roma mulatós zene új csillaga, Sabrina.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja