A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Börtönbe kerültek a sztárok

Singola Edit - 2009-06-12
Több hazai híresség – Farkasházy Teddy, Müller Attila, Kefir, Leo, Csordás Tibi, Lui, Palcsó Tamás – hűvösre került. Szerencsére csak az Élménybirtok-Médiaválogatott tagjaként az ismert emberek egy barátságos focimérkőzés miatt mentek a börtönbe.
Börtönbe kerültek a sztárok

sztárokAz Élménybirtok-Médiaválogatott csapata ki akarta köszörülni a két évvel ezelőtti vereséget, és a tagok elhatározták, hogy ha törik, ha szakad, újra pályára lépnek a Budapesti Fegyház és Börtön Kozma utcai focipályáján. Négyszáz fogva tartott nézte végig a barátságos mérkőzést, mely után Sabriana, a roma mulatós zene új csillaga, Rony, valamint Lui mágus adott műsort, az ott lakók nem kis örömére.

„Évente nagyságrendileg 20 olyan esemény van, amelyeknek keretében a falakon túlról érkezn
meccsek előadók, művészek, sportolók, hogy műsort adjanak. Tisztelettel és szeretettel vártuk az Élménybirtok-Médiaválogatott csapatát, hiszen két évvel ezelőtt is egy jól sikerült mérkőzésnek voltunk részesei. A mintegy 1200 bentlakó közül, úgy 400-an vehettek részt az eseményen; azok, akik a nevelőtisztek döntése alapján megérdemlik. Ennek természetesen pedagógiai célzata is van. A fogva tartottak közül nagyon sokan szinte rendszeresen sportolnak, leginkább a labdarúgást szeretik. Egy olyan csapat állt ki, melyben a börtön legszorgalmasabb, legügyesebb focistái játszottak” - mondta Frank Tibor bv. dandártábornok parancsnok.

„A mérkőzés elején még úgy éreztem, hogy kellő erővel és ügyességgel léptünk pályára, de később észrevettem, hogy ellenfelünk taktikája beérni látszik. Két csapattal játszottunk, és összesített eredményként 6:1 -re kaptunk ki. Ugyan jobb eredményre számítottam, de nyugodt vagyok, hiszen beleadtunk mindent, úgy látszik, ennyire futotta az erőnkből” - újságolta Müller Attila, a Cool TV műsorvezetője.


bortonbenA meccs előtti éjjelen keveset aludtam, mert sok volt a munkám, és ez meg is látszott a játékomon. Azonban ez most nem is volt fontos, hiszen azért jöttünk, hogy örömöt szerezzünk a fogva tartottaknak. A Kozma utcai börtön parancsnoka kiváló sportember, és sport szeretetét, annak nevelő és a jellemre jótékony hatását próbálja átadni a raboknak”- mesélte a csapat doaenje Farkasházy Tivadar.

A mérkőzés végén Sabrina, Rony és Lui mágus adott egy kis műsort. Lui ugyan többször elkápráztatta a közönségét trükkjeivel, de igazi varázslatának Sabrinának volt táncával és mulatós-roma zeneszámaival.

Amikor beléptünk a börtön udvarára, akkor sokunkon láttam a megilletődöttséget, de úgy gondolom, hogy félni valónk nem volt. Ha a zenémmel azt tudtam üzenni a bent lakóknak, hogy merjenek álmodni, legyenek céljaik és terveik, akkor elértem a célomat és sikerült egy kis időre elfeledtetni velük a benti életet” - mesélte mosolyogva a roma mulatós zene új csillaga, Sabrina.
 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja