A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Feng shuival Valentin-napra II.

Singola Edit - 2009-02-06
A közelgő Valentin-napot emlékezetessé és tökéletessé tehetjük, ha megfelelően és jó módszerrel készülünk rá. Alkalmazzuk a feng shui módszereit!
Feng shuival Valentin-napra II.

2. Feng shui a jó párkapcsolatért

Ahhoz, hogy a feng shui térrendezési praktikáit alkalmazzuk, nem szükséges az egész házat átrendezni. A lényeg többnyire a részletekben rejlik, amiket bárki kihasználhat. A párkapcsolat területének erősítése jól jön így Valentin-nap táján. Nem kell mást tennünk, mint a megfelelő helyre, megfelelő tárgyakat elhelyezni, jó színeket használni, hogy az energia kedvezően hasson, ne suhanjon ki, vagy akadjon el a csí.

De hol is van és mit jelent a párkapcsolat zónája a lakásban, a szobában?

Nézzük meg a lakásra és a szobákra vonatkozólag, hova esik a párkapcsolat területe! Majd vegyük szemügyre otthonunkban, mi minden helyezkedik el ezen a területen. Mindenképp kezdjük kiadós takarítással a dolgot, a felesleges lomokat dobjuk ki. Erősítsük a területet piros, rózsaszín, fehér lila színekkel. A legfontosabb szempont, a páros dolgok elhelyezése, mivel azt akarjuk, hogy a házasságunk, párkapcsolatunk működjön jól. Illóolajok segítségével fokozhatjuk a hatást, ha párologtatunk, pár cseppet csepegtetünk a tárgyakra.
A legnagyobb gondot az ágyra, a hálószobára és az otthon párkapcsolat területére kell fordítani.
A hálószoba a legintimebb területe a lakásnak. Érdemes arra figyelni, hogy ha kicsi a lakás, akkor is egy elkülönített részen legyen az ágy. Az ágyból lássunk rá az ajtóra, és minél nagyobb teret lássunk fekvő helyzetből is.
Az ágy csíjének fokozása akkor a legsikeresebb, ha új párkapcsolatban, új ágyat használunk, amely csak a mi energiánkat veszi át.
Az ágy fölé tehetünk szélcsengőt, hogy felrázzuk a kapcsolatunkat, de még jobb, ha vörös szalagra egy kristálygolyót függesztünk fel. A kristály új fényt hoz a szerelmi életünkbe.
Mivel a rózsaszín a szerelem ősi színe, használjuk ki energiáját. Ágynemű vagy lepedő formájában kitűnő. A tükör hálószobában való elhelyezése azért jó, mert képes megnövelni a párkapcsolat energiáját, sőt ha kerek formájú, akkor erősíti az egységet és a harmóniát.
A világítás ne legyen túl élénk, de működjön a lámpa.
Ha ingatagnak érezzük a kapcsolatunkat, akkor szilárdítsuk meg nehéz kődarab, esetleg szobor elhelyezésével.A párkapcsolat területére elhelyezhető jótékonyan ható tárgyak:

Delfinpár, kacsapár, jin-jang jel, gyertyák párosan, kétágú gyertyatartók. Közös fotó a párunkkal, romantikus alkotások, szerelmespárt ábrázoló szobrok, szerelmet szimbolizáló mandalák, virágzó növények.

A párkapcsolat területére ajánlott illóolajok:


Ilang-ilang, szantál, levendula, jázmin, rózsa, narancs, grapefruit

 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja