SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Amari hét hajtincse - játékos könyvbemutató

Németh Noémi [cikkei] - 2023-11-23
Az Amari hét hajtincse egy különleges könyv, aminek a megvásárlásával az Igazgyöngy alapítványt támogathatod, így két legyet üthetsz egy csapásra: egy nagyszerű mesekönyvet tehetsz gyermekednek a Karácsonyfa alá, és egy jó ügyet támogathatsz.
Amari hét hajtincse - játékos könyvbemutató

Amari hét hajtincse - magyar és cigány népmesék elemeinek találkozása

Gáspár Kati – az 5 évadon át sikert hozó Lélekpillangó önismereti meséjének, az Igazi cigánykártya című könyvnek és a Harmonet, a Nők Lapja Ezotéria, a Családinet és számos más lap ezernyi cikkének szerzőjeként, ismert író – most az 5 év feletti gyermekeknek szóló mesekönyvében a magyar és a cigány népmesék elemeit ötvözi.

Az Amari hét hajtincse egy művészi gyerekrajzokkal illusztrált, népmesei elemekből kibomló, mégis modern mesekönyv.

Illusztrációit az Igazgyöngy alapítvány művészeti iskolájának növendékei által festett és rajzolt képekből válogatták a szervezet művész-tanárai.

A meséket magyarul és angolul is elolvashatjátok, így a kötet a játékos nyelvtanulásban is nagy segítség lehet.
 

Amari hét hajtincse


A mesekönyv megvásárlásával a gyermekszegénység felszámolását támogatod

A kiadó a könyv teljes bevételét - a költségek levonása után - az Igazgyöngy alapítvány működési költségeinek támogatására ajánlja fel. Így ha beszerzed a könyvet, egy nagyszerű mesekönyvvel leszel gazdagabb, és ezzel még egy nemes ügyet is támogatsz.

Az Igazgyöngy alapítvány 1999 óta dolgozik a gyermekszegénység felszámolásáért Kelet-Magyarországon, a berettyóújfalui régióban.

A könyvet itt tudod megrendelni: Amari hét hajtincse


Játékos könyvbemutató - a helyszínen is beszerezheted a könyvet

L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy alapítvány vezetője, művész-tanár és Gáspár Katalin, az Amari hét hajtincse mesekönyv szerzője, Jaksity Kata kérdései nyomán mutatják be a most megjelenő, magyar és angol nyelven is olvasható művet a Katona József színházban.

A mesét a gyerekek helyben meg is hallgathatják a színház egy művészének előadásában.

Két "Lucaboszorkánk", Emma és Ilonka mesés hajtincseket fonnak az érkezőknek, az angol "ötórai tea" hagyományát követve a bemutató után együtt teázhatunk, és a magyar hagyomány szerint Luca búzát ültethetünk, ami olyan gyorsan nő, mint a mesebeli árva lány haja, vásárolhatunk és dedikáltathatunk mesekönyvet, a Szuno termékeket, és persze Amari lekvárokat, amik élővé teszik a mese mágiáját - írják az esemény Facebook-oldalán.

A részvétel ingyenes, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A mesekönyv helyben is megvásrolható lesz.

Időpont: 2023.12.13. 16:00
Helyszín: Katona József Színház, 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 6.

A mesébe addig is belehallgathatsz a Még egy esti mese oldalán is.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja