A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A BabaDivat - BabaFotó támogatása az árvíz-károsultak számára

Családinet - 2010-06-14
Közös kezdeményezésként Polgár Noémi és az egyik kedves szülő Szöllősi Eszter támogatásával adomány-gyűjtésbe kezdtünk az árvíz-károsultak számára. Egy hiteles segélyszervezeten keresztül név szerint az autozz.blog.hu felhívására szerveztünk mi is adomány-gyűjtést.
A BabaDivat - BabaFotó támogatása az árvíz-károsultak számára

Árvíz károsultaknak gyűjtött adományt a BabaDivat-BabaFotóRengeteg ruhacsomagot és élelmiszert sikerült begyűjteni. Felnőtt- és baba ruhacsomagot  valamint fertőtlenítőszereket, kozmetikai szereket és ami a legfontosabb számukra, élelmiszereket: konzervet, kenyeret, lisztet, cukrot és tésztaféleségeket. Nagyon örültünk a sok támogatásnak, hiszen fontos volt számunkra, hogy a legnagyobb mennyiségben tudjuk segíteni az embereket, azokat akiknek igazán szükségük van rá, hiszen volt, akinek egy élet munkája, maga az egész élete tönkrement.

Miután megkaptunk minden csomagot, saját autóval indultunk útra  Ácsról Budapesten
Árvíz károsultaknak gyűjtött 
adományt a BabaDivat-BabaFotókeresztül a Gyömrői Polgárőr Egyesület elnökéhez: Szuromi Albinhoz akinek személyesen adtuk át az adományt. Mi voltunk a legboldogabbak, hogy telepakolt autóval érkezhettünk. A csomagokat az átadás után Szuromi Albin vezetésével továbbvitték a legszükségesebb helyekre Borsod megyében.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a rengeteg támogatást mindenkinek!

Támogatóink:


Szöllősi Eszter, Markó Renáta, Viglásiné Balogh Márta, Jászai Paula, Polgár Annamária, Horváth Andrea, Sörösné Schiller Éva, Szabó Szabina, Molnár Attila.
Köszönjük a lehetőséget:
Hatházi Lászlónak, Pusztai Zsoltnak és Szuromi Albinnak.

Polgár Noémi és Bánhalmi Norbert / HIPStudio

www.babafotokiallitas.hu

 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja