A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Őszi pollenáradat: hogyan védekezzünk?

Családinet [cikkei] - 2016-08-30
 [X]

Az allergiások száma egyre növekszik hazánkban, már minden tizedik gyermek pollenérzékeny. A forró nyár miatt a parlagfű intenzívebben ontja pollenjeit, a SZÉNANÁTHÁVAL küzdőknek fokozott gondot kell fordítaniuk légútjuk egészségére. A szervezet túlzott immunreakciójaként légúti gyulladás és váladékozás kezdődhet, amely tüsszögést, köhögést, orrfolyást, könnyezést és szemviszketést eredményez.
Őszi pollenáradat: hogyan védekezzünk?


Új hatékony kombináció a légút egészségéért

A pollenallergiával küzdőknek kedvező hatásúak lehetnek egyes növények hatóanyagai.  Világszerte egyre elterjedtebben alkalmaznak olyan természetes hatóanyag-keverékeket, amelyekben a vitaminok, antioxidánsok mellett a légút tisztaságát támogató növények (torma, fokhagyma és gyömbér) kivonatai is szerepelnek. A népi gyógyászat ezeket a növényeket évszázadok óta alkalmazza a könnyű légzés fenntartására, az orr- és a toroknyálkahártyák tisztaságának elősegítésére. A régi tapasztalatok alapján készült az ALLIX egészség-védő hatóanyag-kombináció, amelyet a kutatók a közelmúltban újabb komponensekkel egészítettek ki: az ALLIX-FORTE újdonságban jelentős szerepe van a görögszéna szaponinjainak, az immunrendszer normál működésében fontos C- és D3-vitaminnak és az immunműködésben szintén hatékony cink mikroelemnek. A kombináció feladata a légúti nyálkahártyák egészséges állapotának, vastagságának támogatása,  a légút tisztántartása pollenáradat idején és náthás időszakokban is.
 

A légút irritációja csökkenthető

A légút irritációja, majd ennek következményeként a gyulladása  során a lokális oxidációs-redukciós folyamatok egyensúlya felborul, ezt tudják az antioxidáns hatóanyagok ellensúlyozni. A légúti nyálkahártyák oxidációs folyamatainak  stabil, normál  működését segítik az ALLIX-Forte növényi polifenoljai (citrus flavonoidok, zöldtea katechinek) és a C-vitamin. A készítmény hatásosságának kiegészítésére hisztidint is tartalmaz.

A torma, fokhagyma és gyömbér általánosan fogyasztott fűszernövényeink, igen erős ízük miatt kapszulázott formában kerülnek forgalomba.  Jó tudni, hogy kivonatuknak sincsen mellékhatása, így az ALLIX-Forte gyermekeknek is adható.

Bővebb információ:

http://www.pharmaforte.hu/hu/termekek/allix/

info@pharmaforte.hu

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja