SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hatékony alakformálás otthonra

Családinet [cikkei] - 2014-06-05
 [X]

Hamarosan itt a nyaralás és a fürdőruhák szezonja. Ha úgy gondolod, hogy mindezek előtt még szükséged van némi alakformálásra, akkor itt az idő a cselekvésre! Cikkünkben néhány olyan otthoni alakformáló eszközt mutatunk be, amelyek hatékony segítséget nyújthatnak a kívánt eredmény eléréséhez.
Hatékony alakformálás otthonra

Sokaknak okoz problémát a túlsúly. Arra azonban nem mindenkinek van lehetősége, hogy edzőterembe járjon. A munka és/vagy a gyerekek mellett már gyakran nem jut idő, pénz és energia a mozgásra. Megoldást jelenthet azonban, ha otthon végzünk gyakorlatokat. Ám sokszor megesik, hogy nem vagyunk elég határozottak, elszántak ahhoz, hogy magunktól heti 3-4 alkalommal is mozogjunk.

Vannak viszont olyan, az otthoni edzést segítő eszközök, amelyekkel látványos eredményeket érhetünk el anélkül, hogy erőkifejtést kellene végeznünk és anélkül, hogy a legcsekélyebb mértékben megizzadnánk. Ami a legszebb az egészben, hogy napi néhány perces edzés elegendő!

Akiknek a hétköznapokban csak napi 5-10 szabad perce van, azok számára ideálisak lehetnek a vibrációs trénerek, napjaink legnépszerűbb alakformáló, fogyasztó és terápiás gépei, amelyekkel megerőltetés nélkül, az ízületeket kímélve érhetünk el hatékony eredményt.

Vivamed Egészségtár üzletek által kínált Vivamax márkájú vibrációs gépek – hasonlóan a TV-ből is ismert otthon használatos edzőkészülékekhez  kiváló eszközei lehetnek az otthoni edzésnek. Ráadásul választhatunk, hogy egy olyan „klasszikus” készüléket használjunk-e, mint a Crazy Fit Vibrációs Tréner; vagy egy olyan verziót, mint a Crazy Fit Super Slim, amelynek kisebb a helyigénye, ezért akár az ágy alá vagy a sarokba is helyezhető.

Ha viszont az aktív, saját erőből történő alakformálást részesítjük előnyben, akkor ideális lehet a Vivamed Turbo Trainer hasizomgépe, amely látványosan erősíti a has- és derékizmokat, ráadásul hatékonyan használható a comb- és fenékizmok esetében is. Ez hasonlóan biztonságos edzésforma, mint a vibrációs tréner, hiszen minimalizálható vele az edzés közbeni sérülés veszélye.

A Vivamed azokra is gondolt, akiknek még 10 perc szabadidejük sincs a hétköznapokban, de szeretnének fogyni. Az alakformáló masszázsövet csak fel kell csatolni a problémás testrészre (has, comb, kar, fenék) és beállítani a kívánt funkciót. Amíg az öv dolgozik, mi is elvégezhetjük a feladatainkat, sőt akár olvashatunk vagy tévézhetünk közben. Ez alatt kétmotoros masszázstechnika összehúzódásra és elernyedésre készteti az izmokat, a hőterápiával kombinált vibrációs masszázs pedig segíti a lerakódott zsírszövetek mobilizálását. Az öv rendszeres használatával látványos eredmények érhetők el, megerőltetés nélkül!  

Bármelyiket is választod, ügyelj arra, hogy rendszeresen, legalább heti 3 alkalommal szánj néhány percet az edzésre!

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja