SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ez a Te stílusod!

Családinet [cikkei] - 2010-07-06
Ha odafigyelsz magadra és környezeted visszajelzéseire, könnyebben meg fogod találni a saját stílusodat. Néhány egyszerű trükkel segítünk neked, hogyan tegyél pozitív benyomást a külvilágra, és hogyan érezd magad te is jól a ruhádban. Nem az ünnepélyes öltözködésről lesz szó, hanem a hétköznapi ruházkodás áll a középpontban.
Ez a Te stílusod!

Sok nő bizonytalan, mi lenne számára a divatos, ezért sokszor túlságosan gyakorlatiasan öltözködik. Lehet valaki csinos egy farmerben és egy mutatós felső részben, topban is. Ami viszont előnytelen az a farmer, vagy pamutnadrág és pulóver, vagy póló kombinációja. Ez az öltözködés egyáltalán nem mondható nőiesnek. Sem az alakodat, sem a különleges jegyeidet nem adja ki. Senki nem kívánja tőled, hogy szoknya-blúzban és körömcipőben flangálj az utcán, de azért nem árt, ha nőies vagy.

Először is foglalkozz egy kicsit többet magaddal!

Gondold végig, testednek melyik az a része, amit különösen szeretsz, hogyan tudnád ezt kihangsúlyozni?

  • Ha pl. szép a vállad, akkor olyan topot vegyél fel, amelyből kilátszik.
  • Vékony a derekad? Olyan felsőt, blúzt válassz, amely rásimul a törzsedre, derékban húzott, vagy szélesebb részen gumírozott.
  • Ha szép lábaid vannak, kihangsúlyozhatod különleges mintázatú harisnyával, érdekes stílusú cipővel.
  • Jól áll neked a V-kivágás? Akkor csak rajta! Szerezz be több ilyen holmit magadnak!

Minden nő testének van egy olyan tájéka, amit érdemes felfedezni. Aki veszi a fáradtságot és megkeresi a számára legelőnyösebb ruhadarabokat, akár húsz évet is letagadhat.

Nem tudod, hogyan kezdj hozzá „előnyeid” felfedezéséhez és divatos bemutatásához?

Nincs más dolgod, csak hallgass a visszajelzésekre! Információ értéke van az olyan bókoknak, mint „nagyon szép a hajad!” „milyen keskeny bokád van!” A család, a barátok, akik szeretnek téged, őszintén meg fogják mondani, mi a tetszetős rajtad. Nyugodtan kérdezd meg a párodat, vagy a legjobb barátnődet, mi áll jól neked!

Ha azonban munkahelyed különösen attraktív megjelenést vár el tőled, vagy nagyon elfoglalt vagy és kevés időd van a vásárlásra, akkor kérdezz meg egy profi öltözködési tanácsadót!

Mi van akkor, ha pl. vékony a derekad, de kissé túlságosan széles a csípőd? Mit is vegyél fel, hogy jól nézzél ki? – ha logikusan gondolkodsz, megtalálod a választ. A vékony derekadra kissé jobban is rátapadhat a ruha, a szélesebb részeknél viszont az átlagosnál kissé legyen bővebb! Egy derékban szűkített, de csípőben kiszélesedő blúz fel fogja dobni az alakodat. Ha széles a csípőd, a felsőrészek mindig legyenek kissé hosszabbak! Gyakran keskenyebb is a felsőteste a szélesebb csípőjű hölgyeknek. Nekik az empir-stílus áll jól, magasított derékkal, mert vékonyítja a derekat. Igen előnyös lehet akár egy olyan blúz is, melynek bővebbre szabott alsó része eltakarja a feneket.

Sok nő hidegnek és kényelmetlennek érzi a divatos ruhákat. Erre is van megoldás. A blúzra felvehető vékony kötésű lyukacsos, tűzött kardigánok puhák, simulékonyak, ugyanakkor igen nőiesnek hatnak.

Mit tegyél, ha túl vagy a 40-en?

Nem minden fiatalít, ami első látásra fiatalosnak néz ki. Egy fiatal nőnek jól áll, ha halmozza magán a stílusos cuccokat, például amikor egy kosztümhöz színben, stílusban hozzá illő ékszert, táskát, cipőt vesz fel, igen bájosnak, fiatalosnak, üdének fog hatni. 40 felett sokkal több köze van a divatosságnak a személyes stílushoz és az életérzéshez. Szerencsés esetben a hölgyek ilyenkor újra felfedezik magukat.

Ha rájöttél, hogy egy bizonyos rúzs jól áll neked, ezt rendszeresen használhatod. Ha  szereted a tarka színösszeállításokat, nem kell feltétlenül ilyen ruhát hordanod, viszont egy tarka, érdekes mintájú kendő nagyon feldobja az egészet. Ne mindig a divatot nézd, inkább érzéseidre hallgass! Ha művészinek érzed magad, egy vidám színű és mintázatú könnyű vászonblúz jól fog állni neked. Ha az anyag nem sima felületű, és némi mediterrán hatása is van, akkor felvehetsz fölé akár egy klasszikus blézert is.

Öt ruhadarab, amely nem hiányozhat egyetlen nő ruhásszekrényéből sem.

  1. Egy csinos nadrágkosztüm ill. kissé testhez álló szoknyájú együttes, melyet lehetőleg   nem kevert anyagból készítettek. Kicsit sztreccses is lehet, hogy ki tudjon tágulni, hogy alkalmazkodjon a test formájához. Fontos, hogy kényelmes legyen
  2. Egy klassz fehér blúz, lehetőleg természetes anyagból.
  3. Egy dzsörzé ruha, szép kötött felsővel.
  4. Ruhából legalább még egy, vagy több darabot is helyezz készenlétbe!
  5. Egy szűk farmer.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja