SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Természetesebb megoldások

Családinet [cikkei] - 2010-05-17
 [X]

Az ülőmunka, a helytelen táplálkozási szokások és a mozgásszegény életmód elősegíti az aranyér betegség kialakulását, de sokszor elég csak a hajlam, a kötőszöveti gyengeség.
Természetesebb megoldások

Ilyenkor a végbél alsó szakaszán és végbélnyílás tájékán lévő vénás érhálózat egyes szakaszai kitüremkednek. A felnőtt lakosság harmada már tapasztalhatta, milyen kellemetlenségekkel jár. Nehezíti a megszokott életvitelt a viszketés, a vérzés, a duzzanat, a fájdalom és a székelési problémák. A langyos vizes lemosás, a gyógynövényes Egis Reparon aranyérkenőcs és 
végbélkúpülőfürdők átmenetileg enyhítik, de megoldást csak a székelési szokások átalakítása, a rendszeres tisztálkodás, a rohanó életvitel diktálta szokások megváltoztatása és a gyulladás mérséklése hozhat. Terhességben fokozódhatnak a bántalmak, és a szülést követően is jelentkezhetnek, mert a hormonális változások miatt az erek fala puhábbá válik, a megnövekedett méh pedig nagyobb nyomást gyakorol a csípőtáji erekre. Meglepő, de már a húszas években jelentkezhetnek az első tünetek és sajnos, 40 éves kor felett nemre való tekintet nélkül egyre gyakrabban fordulnak elő. Az aranyeres csomó önmagában csak anatómiai rendellenesség, betegséggé akkor válik, ha bereped, kitüremkedik vagy vérezni kezd, súlyosabb esetben begyullad és trombotizál.

Súlyos esetben a probléma sebészi beavatkozást igényel, ám legtöbbször a tünetek kis odafigyeléssel megszüntethetők! Sokat segít a folyadékban és rostban gazdag diéta, a rendszeres testmozgás, az alkohol és a csípős ételek elhagyása, illetve a már kialakult kellemetlenségek kezelésére a Reparon® végbélkúp és kenőcs. Az EGIS által gyártott, patikában vény nélkül kapható készítmények hatékonyan kezelik az aranyeres tüneteket és csillapítják a gyulladást. Elölt E. coli baktériumot tartalmaznak, mely a bőrön és a nyálkahártyán felszívódva immunválaszt hoz létre így megnő a szervezet természetes védekezőképessége, fertőtlenítő anyaga pedig csillapítja a viszketést. A Reparon® készítményeket kombináltan alkalmazva megakadályozhatjuk a tünetek súlyosbodását és a szövődmények kialakulását. Fontos a kezelés mielőbbi megkezdése, ezért már az első tünetek jelentkezésekor érdemes használni. Néhány nap alatt sokat javulhat az állapot.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!


Vény nélkül kapható gyógyszer, hatóanyaga: elölt E.Coli

www.reparon.egisvenynelkul.hu

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja