SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Játszani akart vele - arcon harapta a négyéves gyereket egy kutya Óbudán

Németh Noémi [cikkei] - 2023-05-22
A kutya állítólag rendkívül barátságosnak tűnt, mégis támadás lett az ismerkedés vége.
Játszani akart vele - arcon harapta a négyéves gyereket egy kutya Óbudán

/Kiemelt képünk illusztráció/

Barátságosnak tűnt, mégis támadott

Pénteken történt az eset, melyről egy III. kerületi Facebook-csoportban számolt be az édesanya: arcon harapta egy kutya a gyermekét - írja a Budapest Környéke.

A kicsi nagyon szereti az állatokat, ezért szerette volna megsimogatni a kutyát, melyet megláttak édesanyjával a Flórián téren - nagyon barátságosnak tűnt az eb. Ismeretlen állatot megsimogatni a gazdája engedélye nélkül rendkívül veszélyes és rossz ötlet, ezért az édesanya és a kicsi megkérdezték a kutya gazdáját, hogy megsimogathatják-e.

Labdázni kezdtek az állattal, ám az a játék közben hirtelen a gyermekre támadt és arcon harapta. 


Szeretnék megtalálni a kutya gazdáit az oltási könyv miatt

Az anya azért írta meg a történeteket a csoportban, hogy megtalálja a kutya gazdáit, a gyermekét ellátó orvosnak ugyanis be kellene mutatniuk az eb oltási könyvét. Amennyiben nem volt beoltva az állat, úgy a gyermeknek sürgősen meg kellene kapnia a szükséges oltásokat.

Mint mondja, nem haragszik és felelősségre sem szeretné vonni a kutyatartót, mindössze az oltási könyvre lenne szüksége - hálás az égnek, hogy nem történt nagyobb baj. 

Úgy tudni, a mentőt és a rendőrséget a kutya gazdái hívták ki, ám mire a helyszínre értek, ők már elmentek. A rendőrök veszélyeztetés kutyával szabálysértés elkövetése miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Kapcsolódó cikkeink:

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja