SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2022-06-07
 [X]

Az újszülött kisbabáknak egy teljesen új környezethez kell alkalmazkodniuk a születést követően. Finom, érzékeny bőrüket sokkal több inger éri, mint azt az anyaméh védelmében megszokták, és melyekre az első hónapokban intenzívebb válasszal is reagálnak, mint a felnőttek. Az érzékeny bababőr ápolása körültekintő gondoskodást igényel, mind a kiválasztott ruhák, higiéniás termékek és módszertan tekintetében.
Hasznos tudnivalók az érzékeny bababőr ápolásáról - Nyereményjáték!

Összeszedtünk néhány egyszerű és hasznos tudnivalót, tanácsot, amikkel minimálisra csökkenthető az irritáció kialakulásának lehetősége.

  1. Az újszülöttek bőrét kezdetben magzatmáz, azaz vernix caseosa borítja. Ez a vékony réteg fokozatosan, természetes hámlási folyamat során válik le, így sem kenőccsel, sem hámlasztással nem szükséges kezelni vagy sürgetni az eltávolítását.
  2. A fürdetés gyakoriságára is érdemes odafigyelni. Kezdetben nem feltétlenül szükséges a mindennapos fürdetés, mert eltávolítja a természetes védőréteget a bőrről. A túl intenzív tisztítás könnyen bőrszárazságot okozhat. A fürdés végén finom mozdulatokkal itassuk fel a vizet a bőrfelszínről egy puha törölköző segítségével.
  3. A babaruhák, takarók mosásához elérhetők kifejezetten olyan mosószerek és öblítők, amelyek nem irritálják az érzékeny bababőrt. Ezek a finommosószerek megőrzik a ruhák puhaságát és a benne lévő hatóanyagok nem irritálják a bőrt. Figyeljétek, hogy hogyan reagál kisbabátok, és találjátok meg a számotokra ideális babaruha tisztítókat.
  4. A megfelelő pelenka kiválasztása és annak rendszeres cseréje is kulcsfontosságú a bőrkiütések és irritációk elkerülésében. Fontos, hogy a pelenka gyorsan magába szívja a nedvességet, és elzárja azt az érzékeny bababőrtől. A pelenkacsere idejét nedvességjelző csík is jelzi például a Pampers Premium Care pelenkákon, így biztosak lehetünk benne, hogy mikor jön el a váltás ideje.
  5. A popsitörlőkendők segítenek eltávolítani a vizeletet és a székletet a baba bőréről, miközben támogatják a bőr természetes pH-értékének visszaállítását. Keressük a minél természetesebb összetételű alkohol-, illatanyag- és színezékmentes változatokat, hogy elkerüljük az irritációt, és kíméletesen tisztíthassuk az érzékeny területeket.

A legújabb Pampers Harmonie Aqua és Pampers Harmonie Coco törlőkendők 0% műanyagot tartalmaznak, és 100%-ban természetes eredetű növényi rostokból készülnek, hogy rendkívül puhák, ugyanakkor erős szerkezetűek legyenek. Kifejezetten a kisbabák rendkívül érzékeny bőréhez lettek tervezve, hogy tisztítás közben gyengéd védelmet nyújtsanak. Bőrgyógyászatilag teszteltek, alkohol-, illatanyag- és színezékmentesek.

A Pampers Harmonie Aqua törlőkendő 99%-ban vizet és 1%-ban kíméletes bőrvédő hatóanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni a bőr természetes pH-értékét, és gyengéden tisztítják a finom bababőrt.

Pampers Harmonie Aqua babapositörlőkendő

A Pampers Harmonie Coco törlőkendő 100%-ban természetes eredetű, fenntartható forrásból származó növényi rostokból készül, egy cseppnyi tanúsított, organikus kókuszolajjal gazdagítva a bársonyosan puha bababőr élményéért, nem hagyva zsíros érzetet maga után.

Kis odafigyeléssel és a megfelelő termékek kiválasztásával már nem is fog olyan nehéznek tűnni kisbabánk bőrének ápolása. Tájékozódjunk körültekintően, és figyeljük kisbabánk jelzésit.

A kisbabák biztonsága mindennél fontosabb. Együtt szebbé tehetjük a kisbabák világát! Ha többet szeretnél megtudni a Pampers termékekről, keresd fel a www.pampers.hu oldalt.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre június 13. éjfélig és helyes választ beküldők között 2 karton Pampers Harmonie Aqua (15x48 db) és Pampers Harmonie Coco (18x42 db) törlőkendőt.

Sorsolás: 2022. június 14.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja