SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rúzsa Magdi megmutatta, hogyan főz hármasikrei mellett

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-01-26
Akinek van gyereke, tudja, milyen egy kisbaba mellett főzni. Szorozzuk meg ezt hárommal. Rúzsa Magdi most egy cuki fotóval mutatta meg, hogy főz a kicsik mellett, és a kép mellé ezt írta: "Komolyan kell venni a főzést! A zsűri nem viccel!"
Rúzsa Magdi megmutatta, hogyan főz hármasikrei mellett

"Komolyan kell venni a főzést! A zsűri nem viccel!"

Az énekesnő ikrei, Keve, Zalán és Lujzi hamarosan az első születésnapjukat ünneplik. A mindennapok boldogan telnek, mégis rengeteg türelemre és erőre van szükség. 

Rúzsa Magdi egy Instagram-posztban mutatta meg az ikreket: a kicsik az etetőszékükben ülnek és várják a finom falatokat. Három pici mellett, bármennyire édesek is, igazi kihívás lehet a főzés.
 


 

A bejegyzés mellé ezt írta az énekesnő: "A mai nap margójára… Komolyan kell venni a főzést! A zsűri nem viccel!" 
 

"Más értelmet nyertek a pillanatok"

Az énekesnő és férje 11 éve alkotnak egy párt, 7 év után házasodtak össze. Rúzsa Magdi február elsején adott életet a hármasikreknek, akik ma már 10 hónaposak. 

Decemberben egy tündéri fotón örökítette meg, ahogy Keve, Lujzi és Zalán várják a Mikulást: Így várták a Mikulást Rúzsa Magdi hármasikrei - cuki fotó 

"Más értelmet nyertek a pillanatok. Csak hátradőltem és néztem őket. Pár perc, hiszen az ilyen idill gyorsan elszáll három egykorú esetén, de nekem megállt az idő."

Egy korábbi interjúban az énekesnő őszintén beszélt arról, hogy három gyerek mellett egyáltalán nincs ideje arra, hogy magával foglalkozzon. Reméli, ha a gyerekei nagyobbak lesznek, ez változni fog egy kicsit. 

Olvasd el ezt is: Rúzsa Magdi: Más anya elmegy barátnőzni, én koncertet adok, mert engem az tölt fel

Indexkép:  #m5tv / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja