Családinet.hu

BŰVÖS ERDŐ - BOSZORKÁNYOS KÜLDETÉS - Kiállítás és játék (2018. szeptember 22. - november 4.)

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek.
Legfrissebb szakértői kérdések-válaszok
Dr. Tóth György M. Sc.
Dr. Tóth György M. Sc. (Esztétikai fogorvos, implantológus)
Kedves doktor úr! A foghúzás utáni első két nap nem fájt. A harmadik nap reggel viszont elkezdett enyhén fájni a helye. Ez normális?
Balogh Andrea
Balogh Andrea (Gyerekpszichológus)
Kedves Doktornő! 9 éves kislányom már egy hónapja nem hajlandó megenni a szilárd ételt! csak forgatja a szájában, nehezen nyeli le! A folyadékok, a pépes dolgokat megeszi.De ami szilárd nem hajlandó. Fogyott 1,5 kg-t, de ez most +-10 dkg ként változik, mert azért joghurt, tejbegríz, levesnek a levét megeszi, meg a gyümölcsöt pürésítem neki, hogy mégis valami étel féle legyen benne! Először vírusfertőzésre ...
Cigánykártya.hu jósnői
Cigánykártya.hu jósnői (Kártyavetés, jóslás, sorselemzés)
Kedves Jósnő, a Ház lapját választottam, habár lehet, hogy nem ez sem egészen a megfelelő. Nő vagyok. Régebbi kérdésemre azt írtad, hogy állnak mellettem, vagyis a gyógyulásomban. Nem tudom, ki áll mellettem. Aki mellettem áll, az egy bajuszos férfi? Köszönöm: E
Legfrissebb cikkek a Családineten
hirdetés
A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek.
hirdetés
Életre keltjük a magazinok oldalait!
hirdetés
Az Óbudai Piknik, a kerületben működő civil szervezetek seregszemléjeként idén is kitűnő keretet teremt arra, hogy a helyi közösségek erejével és személyes döntésünkkel megkezdjük lebontani a nagyvárosokra ...
Rákkeltő anyagokkal kezelik a citrusfélék héját, a figyelmeztetés azonban - bár kötelező lenne jól láthatóan jelezni - sok helyen hiányzik: "A termék héja emberi fogyasztásra nem alkalmas!".
Péntekig folytatódik a nyárias idő, majd hidegfrontok hoznak egyre hűvösebb, igazi őszi időt.
A változókor után a korábban védettebb nők ugyanolyan eséllyel néznek szembe a szív-érrendszeri betegségekkel, mint a férfiak.
hirdetés
Ganxsta Zolee tőle merőben szokatlan lépésre vállalkozott: klasszikus hangszereken, hárfán, tubán, üstdobon és nagybőgőn próbálta ki muzikális tehetségét, hogy eljátssza a Csillagok háborúja ikonikus zenei ...
Már Karácsonyra készülnek: rászoruló családok számára szereznek örömet a kívánságteljesítők.
Egy anya egy nap rácsodálkozott a tényre, hogy a kislány, akit a szíve alatt hordott, akivel mindenki másnál szorosabb viszonyt ápolt, immár kész nővé vált. Érzéseit megindító levélben tette közzé.
Fogadd meg a Rockefeller család 4 tanácsát.
A probiotikumok, vagyis a jótékony baktériumokat tartalmazó táplálékkiegészítők fogyasztásának "alig van hatása a szervezetre" - állapította meg egy nagy szabású elemzés, melyet izraeli tudósok végeztek.
A legtöbb kismama ma is akkortól kezd vigyázni magára, amikor észreveszi, hogy gyermeket vár, pedig a magzat és a saját egészsége érdekében célszerű lenne a felkészülést már a tervezett teherbeesés előtt ...
Amennyiben 35 napnál ritkább a menzesz, menstruációs problémáról beszélünk, és akár endokrin betegség is állhat a hátterében!
Továbbra is nagyon magas a parlagfű pollenkoncentrációja, emiatt az orvosi kezelés mellett érdemes néhány házi praktikát is bevetni. Az alábbi tanácsok segíthetnek a tünetek erősségét csökkenteni.
Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet valamennyi, jelenleg gyógyszertárban és gyógyszer-nagykereskedelmi raktárban lévő Calcium-Sandoz pezsgőtabletta forgalmazását megtiltotta.
Okos zebralánnyal kampányol a Hegyvidéki Önkormányzat a biztonságos közlekedésért.
Október 15-ig igényelhetik a 12 ezer forint értékű tüzelőanyagot biztosító téli rezsicsökkentést a kiépített gáz- vagy távhő hálózattal rendelkező települések önkormányzataitól - közölte a Belügyminisztérium ...
Autizmusban érintett családokat segítő modellprogramba segítők és velük együtt családok jelentkezését várja az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).
Figyelmeztetést adott ki a NÉBIH a SPAR-ban kapható tejekkel kapcsolatban: a termékben mikrobiológiai szennyezettséget mutattak ki a laboratóriumi vizsgálatok.
Mi az oka annak, hogy egyre több gyermek küzd "magatartászavarral"?
Elkezdődött az iskola, és javában zajlik a délutáni programok szervezése is. A paletta széles: nyelvtanulás, sport, rajz, ének-zene, informatikai szakkörök, tanfolyamok közül válogathatunk, a gyermek érdeklődési ...
Minden második apa szívesen otthon maradna a kisgyerekkel, de sokszor épp az anyagi okok miatt nem tehetik azt meg. Van ugyanakkor egy jelentős tömeg, aki szerint a gyereknek az anyja mellett a helye az ...
Rovatainkból ajánljuk
TB ELLÁTÁSOK, PÉNZÜGYEK
FOGANTATÁS
BABAGONDOZÁS
A BABA FEJLŐDÉSE
TERHESSÉG
Családi Szolgáltatás Közvetítő
Csulák Evelin
Csulák Evelin
Város: Miskolc
1.-5. osztályos tanulók számára vállalok korrepetálást, fejlesztést, felzárkóztatást, bármilyen tantárgyból.
Szikszai Marcell
Szikszai Marcell
Város: Miskolc
Nyelvvizsga-, érettségi-felkészítés, korrepetálás, külföldi út előtti gyorstalpalók!