Családinet.hu

Szakértők GYIKHogyan tudhatom meg a szakértők elérhetőségét?

A szakértők rovatban szakértőnk nevére, vagy képére kattintva érheted el bemutatkozását. Legtöbb szakértőnk elérhetősége ezen az oldalon jelenik meg, amennyiben itt nem találsz információt, azt jelenti, hogy szakértőnk nem szeretné nyilvánosságra hozni adatait.Hogyan kérdezhetek a szakértőtől?

A szakértő "Kérdezz-felelek" oldalán a "Küldj egy kérdést szakértőnknek!" gombra kattintva érheted el az egyszerű űrlapot, melynek segítségével kérdésed elpostázhatod szakértőnknek. Kérdésed mellé igény szerint képet is feltölthetsz. A kérdés beküldéséhez regisztráció szükséges.Mit jelent, hogy a kérdések száma meghaladta a napi limitet?

Portálunk ma már több tízezres olvasótáborral rendelkezik, szakértőink ideje azonban véges. Egyes szakértők éppen ezért egy nap alatt csak bizonyos számú kérdésre tudnak választ adni. A felirat az esetben jelenik meg, ha a kérdések száma elérte az aznapi limitet. A nyári szabadságolás idején szintén ezzel a felirattal jelezzük, hogy szakértőnk nem elérhető.A kérdőíven megadott adataim nyilvánosan is megjelennek?

Nem, a kérdőíven megadott adatok (név, e-mail cím) csupán a kérdésre érkezett válasz továbbításához szükséges, a nyilvánosan megjelentetett kérdések/válaszok között nem szerepelnek a kérdező személyes adatai.Mit kérdezhetek a szakértőktől?

Minden szakértőnk csak a maga szakterületével kapcsolatos kérdésekre tud válaszolni. Érdemes a korábbi kérdések és válaszok listáját is átolvasni, hiszen sok esetben a válasz a korábbi bejegyzésekben is megtalálható.Hogyan lehetek szakértő?

Amennyiben megfelelő képzettséggel, tapasztalattal rendelkezel valamely szakterületen, a szakerto@csaladinet.hu címen jelentkezhetsz szakértőnek.