Családinet.hu

Nyereményjáték! Tiko nyomoz - A hévízi rejtély

A Sárkánykalandok Hévízen folytatódnak
Legfrissebb szakértői kérdések-válaszok
Dr. Hídvégi Edit
Dr. Hídvégi Edit (Gyermekorvos )
Tisztelt Doktornő! A kislányom 3 éves. Kb. 8 hónapja volt egy hasmenéses napja, és azóta nem rendeződik a széklete. Híg és nyálkás. Kapott már probiotikumot, és voltunk gasztroenterológusnál. Végeztek komponens alapú allergiavizsgálatot tejre, tojásra és mogyoróra, és negatív lett. Ezen kívül ezeket a vizsgálatokat végezték: Széklet tenyésztés gomba, baktérium és protozoon - negatív. Immunoglobin ...
Prof. Dr. Balázs Csaba
Prof. Dr. Balázs Csaba (Endokrinológus)
Kedves Doktor Úr! 42 éves nő vagyok, gyermekkorom óta extrém túlsúllyal küzdök. 5 hónapja 162 kg voltam, életmódot váltottam, átlagosan 1400-1800 kalóriát eszem, illetve fokozatosan egyre többet, mostanában már heti 6 nap, 8*1 órát mozgok. Bár sokat fogytam, eddig 18 kg-ot, de az erőfeszítéseimhez képest aránytalanul kevésnek érzem a nemegész heti 1 kg fogyást, mert azt látom, hogy az is ...
Lacko Tünde
Lacko Tünde (Kártyajós, személyiség-, és sorselemző)
Kedves Tünde! A fiam élete romokban hever. Állandóan betegségre panaszkodik. Most egy új gyógyszert javasolt neki az orvos. Hoz-e ez a gyógyszer egy kis javulást az életében? Köszönettel: Zsóka
Legfrissebb cikkek a Családineten
hirdetés
A Sárkánykalandok Hévízen folytatódnak
hirdetés
Ahol egy csésze tea, egy szelet torta és a barátság meggyógyítja az összetört szíveket...
hirdetés
Szeptember elsején három helyszínen, öt sportágban mérettethetik meg magukat a versenyzők a város legurbánusabb sporteseményén, a Budapest Urban Games-en (BUG). Az utcalimpián teljesen új program lesz ...
Az alkotmánybíróság utasítására bevezetnek egy harmadik nemet Németországban a személyiségi jogi szabályozásban, az erről szóló törvénytervezetet a szerdai ülésén fogadta el a szövetségi kormány.
Nem mindenki tudja, de a nemzeti ünnepeken számos múzeum ingyenesen látogatható - március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án is. Összegyűjtöttünk ezek közül néhányat a teljesség igénye nélkül, ami ...
hirdetés
Cs. Szabó Sándor életrajzi regénye
hirdetés
Visszatértem a függőségből
Három gyerekkel a kocsijában sodródott ki egy férfi az útról - balesete után magukra hagyta a vele utazó gyermekeket.
Nem sokat tudni Momo-ról, de azt igen, hogy halálra képes rémíteni bárkit, akivel kapcsolatba lép. Pontosabban a mögötte álló ismeretlenek... Momo az új Kék bálna, tessék a gyereket felvilágosítani!
Az elmúlt 70 évben több mint háromszáz pennsylvaniai katolikus pap követett el szexuális visszaéléseket, áldozataik száma meghaladja az ezret.
Kigyulladt és összeomlott egy családi ház melléképülete Kosdon hétfőn.
Az ólommérgezés visszafordíthatatlan szervi, szellemi károsodást okozhat. Az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) évente 1000 mintát vizsgál be ingyenesen: a lakosoknak a saját csapvizükből kell mintát ...
Csak akkor hagyják abba a sírást, amikor egymás mellé teszik őket.
Egy új tanulmány szerint a szülők már egy-kétéves korban is olyan viselkedésformákat várnak el a gyermekeiktől, amelyekre ők leghamarabb óvodás korban lennének képesek.
"Csak figyelemfelhívás...?" - Avagy mi jár ilyenkor valójában a gyermek fejében?
A Kék bálna után egy újabb elmebeteg szabadította rá önmagát az internetre: Momo. Sajnos ezúttal is a gyerekek vannak a célkeresztben.
Az elmúlt évben a gyereknevelés során az édesanyák közel 70 százaléka legalább egy alkalommal rendkívül stresszes időszakot élt át.
Játékos fejlesztés a homokozóban
Tanulságos írás terjed a neten, amit minden férfi figyelmébe ajánlunk - a szerző ismeretlen és csak remélni tudjuk, hogy valóban egy férfi írta. :)
Zebrát vártak, de egy foltos-csíkos hibrid szamár-zebra született.
Rovatainkból ajánljuk
TB ELLÁTÁSOK, PÉNZÜGYEK
FOGANTATÁS
BABAGONDOZÁS
A BABA FEJLŐDÉSE
TERHESSÉG
Családi Szolgáltatás Közvetítő
Deme-Farkas Rita
Deme-Farkas Rita
Város: Budapest
15 éves tanítási tapasztalattal vállalom középiskolás és felsős általános iskolás gyerekek matematika korrepetálását, felkészítését felvételire, emelt- és középszintű érettségire, pótvizsgára, nyáron is.
Takács Ágnes
Takács Ágnes
Város: Budapest
Irodalomból magánórákat (korrepetálást, felvételire, pót- és osztályozóvizsgára felkészítést) vállalok Budapesten, főként, de nem kizárólag az V. és a XIX. kerületben.