Családinet.hu

Szeptemberi babaszépségverseny

  • A pályázat időtartama: 2010-09-02 - 2010-09-20
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb! Szeretnéd megosztani másokkal is csemetéd jól sikerült fotóit, hogy ők is osztozzanak örömödben, gyönyörködjenek gyermeked szépségében? Nálunk hónapról-hónapra megteheted!

Küldd el kedvenc képeidet* gyermekedről! Mindegy, hogy játék, alvás, evés, fürdés közben, vagy a szabadban készült, lényeg, hogy gyermeked jól látszódjon rajta.  Derítsd ki, vajon mások is ilyen gyönyörűnek látják-e őt?

Ha gyermeked nem múlt még 1 éves, regisztrálj és küldd be a képeit a Szeptemberi babaszépségversenyre az itt található űrlap segítségével!

*Kérjük, legalább 800x600 képpont nagyságú, és 1 Mb méretnél kisebb képet tölts fel!

Ha van 1 évesnél idősebb gyermeked is, nevezd őt a  Szeptemberi kisgyerek-szépségversenyre!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése
Nevezni 2010. szept. 2-20. között, szavazni pedig szept. 21-30. között lehet!

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára! A legtöbb szavazatot kapott baba lesz a nyertes. A fotója egy hónapig látható lesz a bébi korosztályban  „A hónap babája” címmel.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége, melynek nem kötelessége a legtöbb szavazattal rendelkező pályázó mellett dönteni.
 

Nyeremény

 

Kérjük, ügyelj a játék tisztaságára, add meg ezzel gyermekednek és másoknak is a tiszteletet!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése