Családinet.hu

Októberi babaszépségverseny

  • A pályázat időtartama: 2010-10-01 - 2010-10-21
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb! Szeretnéd megosztani másokkal is csemetéd jól sikerült fotóit, hogy ők is osztozzanak örömödben, gyönyörködjenek gyermeked szépségében? Nálunk hónapról-hónapra megteheted!

Küldd el kedvenc képeidet* gyermekedről! Mindegy, hogy játék, alvás, evés, fürdés közben, vagy a szabadban készült, lényeg, hogy gyermeked jól látszódjon rajta.  Derítsd ki, vajon mások is ilyen gyönyörűnek látják-e őt?

Ha gyermeked nem múlt még 1 éves, regisztrálj és küldd be a képeit az Októberi babaszépségversenyre az itt található űrlap segítségével!

*Kérjük, legalább 800x600 képpont nagyságú, és 1 Mb méretnél kisebb képet tölts fel!

Ha van 1 évesnél idősebb gyermeked is, nevezd őt az   Októberi kisgyerek-szépségversenyre!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése
Nevezni 2010. okt. 1-21. között, szavazni pedig okt. 22-31. között lehet!

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára! A legtöbb szavazatot kapott pályázó lesz a nyertes.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége, melynek nem kötelessége a legtöbb szavazattal rendelkező pályázó mellett dönteni.

Nyeremény

  • Az 1. helyezett nyereménye egy családi belépő az Aquawolrd Vízibirodalomba!Kérjük, ügyelj a játék tisztaságára, add meg ezzel gyermekednek és másoknak is a tiszteletet!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése