Családinet.hu

Májusi kisgyerek-szépségverseny

  • A pályázat időtartama: 2010-05-05 - 2010-05-23
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Ugye, Te is gyönyörűnek látod a csemetédet? Mutasd meg másoknak is! Fényképezd le gyermekedet akár játék, alvás, evés, fürdés közben, örökíts meg egy olyan pillanatot, amelyen kifejezetten látszik a kicsi szépsége!

Ha gyermeked már elmúlt 1 éves de még nem töltötte be a 7. életévét, regisztrálj és küldd be a képeit a Májusi kisgyerek szépségversenyre az itt található űrlap segítségével!

Ha van kisbabád is, aki még nem múlt el 1 éves, nevezd a babaszépségversenyünkön!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése
Nevezni 2010. május 5-23. között, szavazni pedig május 24-31. között lehet!

 

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára! A legtöbb szavazatot kapott baba lesz a nyertes. A fotója egy hónapig látható lesz a kisgyerek korosztályban  „A hónap kisgyereke” címmel.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége, melynek nem kötelessége a legtöbb szavazattal rendelkező pályázó mellett dönteni.

 

Nyeremények

1. helyezett
Családi belépő (2 felnőtt és 2 gyermek részére) az Aquaworld Vizibirodalomba.

Különdíj: 1 db SWIMCOACH Úszássegítő lebegő fürdőruha a Kids & Free Webshop felajánlásával: Miért jó Swimcoachban úszni tanulni? Lebeg, és ez igazán mókás, segít az úszás elsajátításában, biztonságérzetet ad, növeli az önbizalmat, teljes mozgásszabadságot biztosít, élénk színei jól láthatóak a vízben.

Az első három helyezett fényképes oklevelet kap.

Kérjük, ügyelj a játék tisztaságára, add meg ezzel gyermekednek és másoknak is a tiszteletet!

 

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése