Családinet.hu

Májusi babaszépségverseny

  • A pályázat időtartama: 2010-05-05 - 2010-05-23
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb! Szeretnéd megosztani másokkal is csemetéd jó sikerült fotóit, hogy ők is osztozzanak örömödben, gyönyörködjenek gyermeked szépségében? Nálunk hónapról-hónapra megteheted!

Küldd el kedvenc képeidet* gyermekedről, akár játék, alvás, evés, fürdés közben, vagy a szabadban készült, és derítsd ki vajon mások is ilyen gyönyörűnek látják-e őt? Ha van nagyobb gyereked, nevezd be őt is a májusi kisgyerek-szépségversenyre!

Ha gyermeked nem múlt még 1 éves, regisztrálj és küldd be a képeit a Májusi babaszépségversenyre az itt található űrlap segítségével!

*Kérjük, legalább 800x600 képpont nagyságú képet tölts fel, hogy jól látható legyen!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése
Nevezni 2010. május 5-23. között, szavazni pedig május 24-31. között lehet!

 

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára! A legtöbb szavazatot kapott baba lesz a nyertes. A fotója egy hónapig látható lesz a bébi korosztályban  „A hónap babája” címmel.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége, melynek nem kötelessége a legtöbb szavazattal rendelkező pályázó mellett dönteni.
 

Nyeremények

1. helyezett
Családi belépő (2 felnőtt és 2 gyermek részére) az Aquaworld Vizibirodalomba.

Különdíj: 1 db Baby Compact CARRY multifunkciós gyermekhordozó a Kids & Free Webshop felajánlásával: A svéd Baby Compact innovatív gyermekhordozója, a CARRY egyszerre ötvöz 3 olyan napjainkban elengedhetetlen funkciót, melyre más termékek csak külön-külön nyújtanak megoldást. Diszkrét kivitele nagyszerű megjelenést biztosít a gyermekét hordozó Anyukának, széles funkcionalitása a gyermek 3 éves koráig megkönnyíti az utazást, etetést és a bevásárlást.

Az első 3 helyezett fényképes oklevelet kap.

Kérjük, ügyelj a játék tisztaságára, add meg ezzel gyermekednek és másoknak is a tiszteletet!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése