Családinet.hu

Januári óvodás szépségverseny

  • A pályázat időtartama: 2010-01-11 - 2010-01-17
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Ugye, Te is gyönyörűnek látod a csemetédet? Mutasd meg másoknak is! Fényképezd le gyermekedet akár játék, alvás, evés, fürdés közben, örökíts meg egy olyan pillanatot, amelyen kifejezetten látszik a kicsi szépsége!

Ha gyermeked már elmúlt 3 éves de még nem töltötte be a 7. életévét, regisztrálj és küldd be a képeit a Januári óvodás szépségversenyre az itt található űrlap segítségével!
Ha van nagyobb gyereked, nevezd be őt is az alábbi kategóriák valamelyikébe:

Januári babaszépségverseny (0-1 éves)
Januári tipegő szépségverseny (1-3 éves)

Egy gyermek maximum 4 képpel nevezhető. 1 nevezés = 1 gyermek! Ha több gyerek van a képen, csak egy gyerekre vonatkozhat a pályázás, a többi gyerek esetében másik képet kell beküldeni, új nevezéssel, illetve a csoportképen meg kell nevezni, hogy hol található rajta a gyermek, de lehetőség szerint olyan képeket várunk, mely csak a pályázó gyermekről szól.

Nevezni 2010. január 11-17 között lehet.

Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára és várd az eredményt! A legtöbb szavazatot kapott ovis lesz a nyertes
. A fotója egy hónapig látható lesz az óvodás korosztályban „A hónap óvodása” címmel.

kolpingNyeremények:


  • A fődíj egy családi Kolping hétvége, melyet a 3 kategória (bébi, tipegő, óvodás) nyertese közül az az egy kap, aki a legtöbb érvényes szavazattal rendelkezik.
  • Az 1. helyezett CsaládiNet ajándékcsomagot kap.
  • Az első 3 helyezett fényképes oklevelet kap.


A szavazás időtartama:
2010. január 18-31.
A játék január 31-én éjfélkor zárul. 
A nevezők a nevezéssel elfogadják a játék feltételeit.
Érvényes szavazatnak minősül, ha a szavazó a regisztrációkor az adatai között megadta a telefonszámát, hogy szabálytalanság felmerülése esetén ellenőrízhető legyen.

Nézd meg a további korosztályok szépségversenyét is!
Januári babaszépségverseny
Januári tipegő szépségverseny