Családinet.hu

Gyönyörű lepkék - fotópályázat

  • A pályázat időtartama: 2011-08-01 - 2011-08-31
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Az egynyári virágok végre teljes pompájukban tündökölnek, a nyári díszcserjék is szirmot bontottak. A nyár beköszöntével a meleg is megérkezett, minden adott ahhoz, hogy hazánkban élő pillangók szárnyra kapjanak, és elbűvöljenek bennünket szépségükkel. Ha találkozol velük, készíts róluk képet és oszd meg velünk!

Válaszd ki a 4 legsikeresebb képedet*, regisztrálj és küldd be a Gyönyörű lepkék fotópályázatra az itt található űrlap segítségével! Ha a szerencse is melléd áll, a nyereményül kapott négy díszcserjén jövőre még több pillangót csodálhatsz meg!

*Kérjük, legalább 800x600 képpont nagyságú, és 1 Mb méretnél kisebb képet tölts fel!

Györörű lepkék - fotópályázat

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése


Nevezni 2011. aufusztus 1. és 31. között, szavazni pedig szeptember 1-30. között lehet!

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak fotóidra! A legtöbb szavazatot kapott pályázó lesz a nyertes.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyertest 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége, melynek nem kötelessége a legtöbb szavazattal rendelkező pályázó mellett dönteni.

Nyeremény:

Díjat csak az első helyezett kap. Egy négy darabos díszcserjéből álló csomagot, melyet szakértőnk ajánlott fel. A díszcserjék mindegyike lepkecserje, azaz nyáriorgona (Buddleia), négy különféle színben, azaz színenként 1 darab. A növények konténeresek 30-40 centiméteres nagyságúak. A színek: citromsárga, fehér, rózsaszín, kék.

sárga lepkecserje fehér lepkecserje rózsaszín lepkecserje kék lepkecserje

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése