Családinet.hu

Februári babaszépségverseny

 • A pályázat időtartama: 2010-02-01 - 2010-02-14
 • Jelenleg nem lehet pályázni.

Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb! Szeretnéd megosztani másokkal is csemetéd jó sikerült fotóit, hogy ők is osztozzanak örömödben, gyönyörködjenek gyermeked szépségében? Most megteheted!

Küldd el kedvenc képeidet gyermekedről, akár játék, alvás, evés, fürdés közben készült, és derítsd ki vajon mások is ilyen gyönyörűnek látják-e őt?

Ha gyermeked nem múlt még 1 éves, regisztrálj és küldd be a képeit a Februári babaszépségversenyre az itt található űrlap segítségével!

Ha van nagyobb gyereked, nevezd be őt is az alábbi kategóriák valamelyikébe:

Farsangi tipegő jelmezverseny (1-3 éves)
Farsangi óvodás jelmezverseny (3-7 éves)

  

Beküldött pályázatok megtekintése (szavazás)

Részvételi feltételek

 

 • Egy pályázat egyszerre csak egy gyerekre vonatkozhat, azaz 1 nevezés = 1 gyermek! Egy gyermek maximum 4 képpel nevezhető, melyeken lehetőség szerint csak a pályázó gyermek szerepeljen fél évnél nem régebbi képpel.
 • Ha több gyerek is szerepel a beküldött fotók valamelyikén, nevezd meg, hogy hol található rajta a benevezett gyermek. Amennyiben szeretnél a képen látható többi gyerekkel is pályázni, róluk további képeket kell beküldeni új nevezéssel.
 • A januári pályázaton résztvevők új nevezése estén új képeket várunk a gyermekről.
 • Fontos! A nevezés csak a gyermek adatainak megadásával érvényes (név, születési dátum)!
 • A nevezők a nevezéssel elfogadják a játék feltételeit, és egyben nyilatkoznak arról, hogy a beküldött fényképek szerzői jogaiért ők felelnek.
 • Csak az minősül érvényes szavazatnak, ahol a szavazó a regisztrációkor az adatai között megadja nevéhez tartozó mobilszámát. A mobilszámmal nem rendelkező, valamint az egyértelműen nem létező szavazókat a versenyből kizárjuk, így ezek a szavazatok nem számítanak bele az eredménybe!
 • A szavazás menetét szúrópróbaszerűen, illetve eredményhirdetés előtt egyaránt ellenőrizzük. A valótlan szavazatokat és a gyanús regisztrációkat indoklás nélkül eltávolíthatjuk a versenyből.
 • A CsaládiNet.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy nevezőt és szavazót egyaránt indoklás nélkül kizárhat, amennyiben tisztességtelen részvétel gyanúja merül fel.
 • Amennyiben az eredményhirdetés után, de a nyeremények kipostázása előtt derül ki szabálytalanság, úgy a CsaládiNet.hu szerkesztőségének jogában áll utólag visszavonni a kihirdetett végeredményt. 

 

Nevezni 2010. február 01-14 között lehet.

 

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára! A legtöbb szavazatot kapott baba lesz a nyertes.  A fotója egy hónapig látható lesz a bébi korosztályban  „A hónap babája” címmel.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége.

Beküldött pályázatok megtekintése (szavazás)
A szavazás időtartama: 2010. február 15-28.
A játék február 28-án éjfélkor zárul. 

 

Nyeremények

Az 1. helyezett ajándéka egy Cuski Babakendő a Bobozone jóvoltából.

A Cuski kendő speciális, 100%-ban természetes anyagokból készült, magába szívja, és hosszútávon megőrzi az anya illatát! Alváskor vagy napközben, ha nem lehet a babával, csak tegye mellé, és megnyugtatja az anyukája illata, közelségének biztonsága.

Az első 3 helyezett fényképes oklevelet kap.

Kérjük, ügyelj a játék tisztaságára, add meg ezzel gyermekednek és másoknak is a tiszteletet!

Nézd meg a további korosztályok februári versenyét is!
Februári farsangi tipegő jelmezverseny (1-3 éves)
Februári farsangi óvodás jelmezverseny (3-7 éves)