Családinet.hu

Farsangi tipegő jelmezverseny

 • A pályázat időtartama: 2010-02-01 - 2010-02-14
 • Jelenleg nem lehet pályázni.

A gyermekek már ebben a korban is ösztönösen imádják a jelmezes, arcfestős, vidám, bohókás ünnepeket, amilyen a Farsang is. Ha van, nagyobb testvér akkor biztosan szeretnének ők is saját jelmezben parádézni, de ha nincs, akkor is szívesen mókáznak saját örömükre. Készíts vicces arckifestést vagy jelmezt tipegő korú gyermekednek, fényképezd le, és nevezd be virtuális farsangi jelmezversenyünkre, hogy kiderüljön, valóban a Tiétek-e a legötletesebb farsangi maskara!

Ha gyermeked már elmúlt 1 éves, de még nem töltötte be a 3. életévét, regisztrálj és küldd be a képeit a Farsangi tipegő jelmezversenyre az itt található űrlap segítségével!

Ha van kisebb, vagy nagyobb gyereked, nevezd be őt is az alábbi kategóriák valamelyikébe:

Februári babaszépségverseny (0-1 éves)
Farsangi óvodás jelmezverseny (3-7 éves)

 


Beküldött pályázatok megtekintése (szavazás)

Részvételi feltételek

 

 • Egy pályázat egyszerre csak egy gyerekre vonatkozhat, azaz 1 nevezés = 1 gyermek! Egy gyermek maximum 4 képpel nevezhető, melyeken lehetőség szerint csak a pályázó gyermek szerepeljen fél évnél nem régebbi képpel.
 • Ha több gyerek is szerepel a beküldött fotók valamelyikén, nevezd meg, hogy hol található rajta a benevezett gyermek. Amennyiben szeretnél a képen látható többi gyerekkel is pályázni, róluk további képeket kell beküldeni új nevezéssel
 • A januári pályázaton résztvevők új nevezése estén új képeket várunk a gyermekről.
 • Fontos! A nevezés csak a gyermek adatainak megadásával érvényes (név, születési dátum)!
 •  A nevezők a nevezéssel elfogadják a játék feltételeit, és egyben nyilatkoznak arról, hogy a beküldött fényképek szerzői jogaiért ők felelnek.
 • Csak az minősül érvényes szavazatnak, ahol a szavazó a regisztrációkor az adatai között megadja nevéhez tartozó mobilszámát. A mobilszámmal nem rendelkező, valamint az egyértelműen nem létező szavazókat a versenyből kizárjuk, így ezek a szavazatok nem számítanak bele az eredménybe!
 • A szavazás menetét szúrópróbaszerűen, illetve eredményhirdetés előtt egyaránt ellenőrizzük. A valótlan szavazatokat és a gyanús regisztrációkat indoklás nélkül eltávolíthatjuk a versenyből.
 • A CsaládiNet.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy nevezőt és szavazót egyaránt indoklás nélkül kizárhat, amennyiben tisztességtelen részvétel gyanúja merül fel.
 • Amennyiben az eredményhirdetés után, de a nyeremények kipostázása előtt derül ki szabálytalanság, úgy a CsaládiNet.hu szerkesztőségének jogában áll utólag visszavonni a kihirdetett végeredményt.

 

Nevezni 2010. február 01-14 között lehet.

 

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára! A legtöbb szavazatot kapott tipegő lesz a nyertes. A fotója egy hónapig látható lesz a tipegő korosztályban  „ A hónap tipegője” címmel.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége.

Beküldött pályázatok megtekintése (szavazás)
A szavazás időtartama: 2010. február 15-28.
A játék február 28-án éjfélkor zárul. 

 

Nyeremények

Az 1. helyezett nyereménye, egy Harness Buddy hátizsák a Bobozone jóvoltából, mely játékos formájának segítségével hamar a gyermekek kedvencévé válik, de segítségével távol tarthatjuk gyermekünket a veszélyes jármű forgalomtól illetve tömegben elkerülhetjük, hogy szem elől tévesszük Őket.

 

 

Az első 3 helyezett fényképes oklevelet kap.

Kérjük, ügyelj a játék tisztaságára, add meg ezzel gyermekednek és másoknak is a tiszteletet!

Nézd meg a további korosztályok februári versenyét is!
Februári babaszépségverseny (0-1 éves)
Februári farsangi óvodás jelmezverseny (3-7 éves)