Családinet.hu

Farsangi óvodás jelmezverseny

 • A pályázat időtartama: 2010-02-01 - 2010-02-14
 • Jelenleg nem lehet pályázni.

A „Te mi leszel a Farsangon?”- kérdés naponta hangzik el az oviban, hiszen a gyermekek ösztönösen imádják ezt a jelmezes, arcfestős, vidám, bohókás ünnepet, melyre már jó előre készülődnek lélekben. Bizonyára már van ötleted, gyermeked miben jelenik majd meg a farsangi bulin. Netán már el is készítetted? Ha igen, nevezz be virtuális farsangi jelmezversenyünkre, hogy kiderüljön valóban a Tiétek a legötletesebb farsangi jelmez!

Ha gyermeked már elmúlt 3 éves, de még nem töltötte be a 7. életévét, regisztrálj és küldd be a képeit a Farsangi óvodás jelmezversenyre az itt található űrlap segítségével!

Ha van kisebb gyermeked, nevezd be őt is az alábbi kategóriák valamelyikébe:

Februári babaszépségverseny (0-1 éves)
Farsangi tipegő jelmezverseny (1-3 éves)

 

Beküldött pályázatok megtekintése (szavazás)

Részvételi feltételek

 

 

 • Egy pályázat egyszerre csak egy gyerekre vonatkozhat, azaz 1 nevezés = 1 gyermek! Egy gyermek maximum 4 képpel nevezhető, melyeken lehetőség szerint csak a pályázó gyermek szerepeljen fél évnél nem régebbi képpel.
 • Ha több gyerek is szerepel a beküldött fotók valamelyikén, nevezd meg, hogy hol található rajta a benevezett gyermek. Amennyiben szeretnél a képen látható többi gyerekkel is pályázni, róluk további képeket kell beküldeni új nevezéssel
 • A januári pályázaton résztvevők új nevezése estén új képeket várunk a gyermekről.
 • Fontos! A nevezés csak a gyermek adatainak megadásával érvényes (név, születési dátum)!
 •  A nevezők a nevezéssel elfogadják a játék feltételeit, és egyben nyilatkoznak arról, hogy a beküldött fényképek szerzői jogaiért ők felelnek.
 • Csak az minősül érvényes szavazatnak, ahol a szavazó a regisztrációkor az adatai között megadja nevéhez tartozó mobilszámát. A mobilszámmal nem rendelkező, valamint az egyértelműen nem létező szavazókat a versenyből kizárjuk, így ezek a szavazatok nem számítanak bele az eredménybe!
 • A szavazás menetét szúrópróbaszerűen, illetve eredményhirdetés előtt egyaránt ellenőrizzük. A valótlan szavazatokat és a gyanús regisztrációkat indoklás nélkül eltávolíthatjuk a versenyből.
 • A CsaládiNet.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy nevezőt és szavazót egyaránt indoklás nélkül kizárhat, amennyiben tisztességtelen részvétel gyanúja merül fel.
 • Amennyiben az eredményhirdetés után, de a nyeremények kipostázása előtt derül ki szabálytalanság, úgy a CsaládiNet.hu szerkesztőségének jogában áll utólag visszavonni a kihirdetett végeredményt.

 

Nevezni 2010. február 01-14 között lehet.

 

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára! A legtöbb szavazatot kapott óvodás lesz a nyertes. A fotója egy hónapig látható lesz a óvodás korosztályban  A hónap ovisa” címmel.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége.

Beküldött pályázatok megtekintése (szavazás)
A szavazás időtartama: 2010. február 15-28.
A játék február 28-án éjfélkor zárul. 

 

Nyeremények

Az 1. helyezett nyereménye, minden kisgyermek álma, egy BOBOcar.

Bobozone által felajánlott fantasztikus járgány kézzel irányítható, segíti a gyermek fizikai fejlődését, egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, a sebességérzékelését és térbeli tájékozódását. Maximális teherbírása 120 kg, egyszóval a szülők és a nagyobb testvérek is nyugodtan gördülhetnek vele.

Az első 3 helyezett fényképes oklevelet kap.

Kérjük, ügyelj a játék tisztaságára, add meg ezzel gyermekednek és másoknak is a tiszteletet!

Nézd meg a további korosztályok februári versenyét is!
Februári babaszépségverseny (0-1 éves)
Farsangi tipegő jelmezverseny (1-3 éves)