Családinet.hu

CsaládiNet Fotópályázat

  • A pályázat időtartama: 2010-06-23 - 2010-07-31
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Büszkeséggel töltene el, ha a Te fotóid köszönnének vissza a CsaládiNet - Magyarország legnagyobb családi portáljának - oldalain? Szeretnéd mindenkinek megmutatni gyermekedet? Ha igen, akkor gyere és nevezz!

Az idei első fotópályázatunkra olyan fotókat várunk, amiket szívesen viszontlátnál a CsaládiNeten publikált cikkekben és a főoldalon. Gyűjtsd össze a családi albumból, vagy készíts újonnan olyan fényképeket, melyek a családot, gyerekeket, az otthoni környezetet, élményeket és élethelyzeteket ábrázolja.

Nagyon tág fogalom ez így, igaz? Sebaj! Ezúttal nincs szigorúan meghatározva a téma, a lényeg, hogy szerinted színvonalas és beszédes legyen a kép. Akár rendezhettek családoddal egy fotós napot is, amikor a javasolt ötleteket megvalósítjátok beállított, vagy spontán fotókkal! Ezzel egy felejthetetlen napot is nyertek magatoknak.

 

<<< Részvételi feltételek >>>

A fotók beküldési határideje: 2010. július 31.
Eredményhirdetés: 2010. augusztus 2.

Nyeremények:

Az első 10 beküldő garantált ajándékot, 1-1 belépőt nyer a budapesti Állatkert Játszóházába!
A legtöbb színvonalas fotót beküldő pályázó nyereménye egy fantasztikus családi hétvége (2 felnőtt és 2 gyermek részére, félpanzióval) a Kolping Hotel-be!
Az 5 legtöbb színvonalas fotót beküldő pályázó pedig családi belépőt nyer az Aquaworld Vízibirodalomba, ahol egy egész napot, időkorlát nélkül tölthetnek el.

Azok se csüggedjenek akiknek nem sikerült most benne lenniük az 5 legtöbb, jó fotót beküldők között, hiszen a beküldött fotók közül folyamatosan publikálunk a közeljövőben a CsaládiNeten! 

Ha mégis szükséged volna egy kis segítségre, íme néhány inspiráló ötlet a témákat illetően:

Bébi témák:
Uh-fotók, újszülött, a csecsemő grimaszai, szopiztatás, büfiztetés, altatás, etetés, mosoly, a baba felszerelései, csúszás-mászás, kisbaba játék közben, nagyszülőkkel/szülőkkel/tesókkal, stb...

Kisgyerek témák:
testvérek veszekedése/közös játéka, evés, sportolás (akár a szabadban, akár otthon), étkezés, játszótéri képek, stb...

Nagy gyerek témák:
tanulás, olvasás/írás, házimunka, kamaszkori viselkedési típusok (pl a gyermek hiszti, sírás, nevetés, stb... közben), szülő-gyermek kapcsolat, bulizás, divat, stb...

Családi élet témában:
családi ünnepek, születésnapok, kerti party-k, szülők kapcsolata, házikedvencek, munka.

Az alábbi cikkben pedig hasznos ötleteket adunk ahhoz, hogy hogyan készíts jó fotót gyermekedről!


 Kérünk, hogy olvasd el a versenyszabályzatot, ha még nem tetted!