Családinet.hu

Áprilisi babaszépségverseny

  • A pályázat időtartama: 2010-04-01 - 2010-04-20
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb! Szeretnéd megosztani másokkal is csemetéd jó sikerült fotóit, hogy ők is osztozzanak örömödben, gyönyörködjenek gyermeked szépségében? Most megteheted!

Küldd el kedvenc képeidet gyermekedről, akár játék, alvás, evés, fürdés közben, vagy a szabadban készült, és derítsd ki vajon mások is ilyen gyönyörűnek látják-e őt? Ha van nagyobb gyereked, nevezd be őt is az áprilisi kisgyerek-szépségversenyre!
Ha gyermeked nem múlt még 1 éves, regisztrálj és küldd be a képeit a Áprilisi babaszépségversenyre az itt található űrlap segítségével!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése
Nevezni 2010. április 01-20. között, szavazni pedig április 21-30. között lehet!

 

Növeld nyerési esélyeidet! Ha a szavazás elindult, szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak gyermeked fotójára! A legtöbb szavazatot kapott baba lesz a nyertes. A fotója egy hónapig látható lesz a bébi korosztályban  „A hónap babája” címmel.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 2 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége, melynek nem kötelessége a legtöbb szavazattal rendelkező pályázó mellett dönteni.
 

Nyeremények

1. helyezett
Családi belépő (2 felnőtt és 2 gyermek részére) az Aquaworld Vizibirodalomba.

Különdíj (a legvagányabb kislány és kisfiú részére)
1-1 Thudguard bébi bukósisak: 
védi a járni tanuló gyermek fejét! A 4 kontinensen méltán népszerű, totyogóknak fejlesztett Thudguard fejvédő végre Magyarországon is elérhető! Védi a homlokot, a fej oldalát, a tarkót, és ami a legfontosabb: a kutacs területét.

Az első 3 helyezett fényképes oklevelet kap.

Kérjük, ügyelj a játék tisztaságára, add meg ezzel gyermekednek és másoknak is a tiszteletet!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése