Családinet.hu

Anyáknapi szépségverseny édesanyáknak

  • A pályázat időtartama: 2010-04-01 - 2010-04-20
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Családod, barátaid szerint is csinos anyuka vagy? Jó érzéssel tölt el, ha azzal bókolnak neked, hogy milyen jól nézel ki a gyerkőcök után is? Akkor ne habozz! Ha még nem regisztráltál a Családinetre, gyorsan tedd meg, majd küldd be fotódat és adataidat a pályázatra! Kivételesen azonban arra kérünk, hogy műtermi képekkel ne nevezz. Az ilyen képek törlésre kerülnek.

Regisztrálj és küldd be a fotód 2010. április 20-ig az itt található űrlap segítségével! Figyeld a szavazatok alakulását és növeld nyerési esélyeidet, szólj minél több ismerősödnek, rokonodnak, hogy szavazatukkal bizonyíthassák: Nekik Te vagy a legszebb édesanya!

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 3 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége, a szakmai zsűritag pedig Raáb Márta (a Waiting for You tulajdonosa).

Nevezni 2010. április 1 és 20 között, szavazni pedig április 21 és 30 között lehet.
Eredményhirdetés Anyák napján (május 2)!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése

 

Az első helyezett nyereménye: 

  • A  fotózás a mumONboard -ból válogatott ruhákban történik, melyek közül egyet a nyertes haza is vihet (ez a ruha nem lehet alkalmi ruha)

 

  • 1 db fotószobor a mumOnboard jóvoltából, és a Fotószobor Újpest felajánlásával, a fotózáson készült képek valamelyikéből

 Sikeres és tiszta versenyt kívánunk minden kedves nevezőnek!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése

Nézd meg a többi áprilisi szépségversenyt is!