Családinet.hu

Anyáknapi kismama-szépségverseny

  • A pályázat időtartama: 2010-04-01 - 2010-04-20
  • Jelenleg nem lehet pályázni.

Ha szeretnéd megnyerni az értékes nyereményeket, nem kell mást tenned, mint regisztrálni a Családineten, feltölteni fotódat, illetve megadni hozzá a szükséges adatokat, majd minél több szavazatot szerezni. Nem számít, melyik trimeszterben vagy, lényeg, hogy pocakod már láthatóan növésben legyen.

Nevezni 2010. április 1 és 20 között, szavazni pedig április 21 és 30 között lehet.
Eredményhirdetés Anyák napján (május 2)!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése

 

Regisztrálj és küldd be a fotód 2010. április 20-ig az itt található űrlap segítségével! Figyeld a szavazatok alakulását és növeld nyerési esélyeidet, szólj minél több ismerősödnek, hogy szavazatukkal bizonyíthassák: Nekik Te vagy a legszebb kismama! Ezúttal azonban kérünk minden pályázót, hogy műtermi képekkel ne nevezzetek. Az ilyen képek törlésre kerülnek. Segítségként olvasd el tippjeinket arról, hogyan készülhetnek rólad a legelőnyösebb kismamafotók!

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 3 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztősége, a szakmai zsűritag pedig Raáb Márta (a Waiting for You tulajdonosa).

   

Az első helyezett nyereménye: 

  • A kismama fotózás a mumONboard Kismamaruha Outlet -ből válogatott ruhákban történik, melyek közül egyet a nyertes haza is vihet (ez a ruha nem lehet alkalmi ruha) 

  • 1 db fotószobor a mumOnboard babaváró magazin jóvoltából, és a Fotószobor Újpest felajánlásával, a fotózáson készült képek valamelyikéből 

Különdíj:

Sikeres és tiszta versenyt kívánunk minden kedves nevezőnek!

<<< Részvételi feltételek >>>

Beküldött pályázatok megtekintése

Nézd meg a többi áprilisi szépségversenyt is!