Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


2018. 05. 25.
06-30-463-6404
kep24 órás otthonápolást, vagy az idős szülő gondozását az ápolási idő alatt bentlakással vállalom.


Kedves Család!

Ha fentjáró, vagy fekvő beteg, demens, szellemileg hanyatló, Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, Stroke-os, daganatos, tüdő, vagy szívbeteg, inkontinens, illetve BÁRMILYEN más egyéb betegségben szenvedő beteg otthonápolásához szakmailag hozzáértő és megbízható segítséget keres, számíthat rám!

Ön teljesen felszabadulhat a hozzátartozója ápolási, gondozási kötelezettségei alól és nyugodtan töltheti a szabadidejét, a mindennapjait, mert szeretettel és törődéssel ápolom, gondozom a szerettét.

Kérem, hívjon bizalommal most és tájékoztatom a részletekről!

Kovácsné Erika
Tel: 06-30-463-6404

-----------------------------------------------------------------------
Néhány hozzátartozói véleményezést itt olvashat az elvégzett munkámról, rólam.

"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat
ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő
otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a
kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit"
----------------

"Miben kaptam segítséget Erikától? Szinte mindenben. A háztartásban, főzésben, mosásban. A betegápolásban, gondozásban. A beteg nemcsak testi, de lelki ápolásában is. Figyelmes, türelmes és lelkiismeretes. Elégedett voltam mind emberileg, mind szakmailag a maximumot kaptam illetve kapta az édesanyám az ápolása során. Szilágyi Patrícia"
----------------

"Nagyon köszönjük mindazt a sok szeretetet és gondos otthonápolást, amit szeretett Édesanyám, Mamánk, 24 órás itthoni gondozásában nyújtottál. Mindig, minden rendben volt! Kovácsné Erikát szeretettel ajánlom, minden kedves családnak! Oldalné Juli és lányai: Julika és Annamária"
----------------

Édesapám otthonápolására kerestem szakembert, amikor az interneten megtaláltam Erika honlapját. Nagyon megtetszett az összeszedettsége, fel is vettem Vele a kapcsolatot. Erika ápolta a szinte teljesen mozgásképtelen Édesapámat, mindvégig maximálisan lelkiismeretes odaadással. Külön tetszett, hogy ebben az anyagias világban egy versenyképes otthonápolási szolgáltatást kaptam, nagyon kedvező áron. Erikát szívből ajánlom! Kopány Szabolcs. "


.
 Részletek:
24 órás felügyeletet vállal?Igen
Óradíj500-1000 Ft
Óradíj300-400 Ft
Életkor50-60
Referenciavan
Szaktanácsadás betegápolási eszközökkel kapcsolatbanIgen
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Pszichiátriai betegek felügyeleteIgen
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
Gondozás típusaMűtét/baleset utáni szakápolás, ellátás
Gondozás típusaBetegápolás, felügyelet (öltöztetés, fürdetés, stb.)
Egyéb munkát is vállal (takarítás, főzés, stb.)?Igen
Szolgáltatás helye Országos

Vissza
Advertisement