Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


2018. 02. 04.
Telefon: 06-30-463-6404
kep24 órás otthonápolást, vagy az idős szülő gondozását vállalom.
Segítek a kedves Családnak. - Ha kórház után, az otthonában további ápolás, szorosabb felügyelet, vagy a legyengült, lefogyott, erőtlenné vált beteg felerősítése szükséges. (Sebellátás, kötözés, injekciózás,stb.)

- A kórházi krónikus, elfekvő, illetve zsúfolt, nővérhiányos ápolási osztály, vagy szociális otthon helyett szeretné a beteg ápolását, vagy gondozását a saját otthonában.

- Ha fentjáró, vagy fekvő beteg, demens, szellemileg hanyatló, Alzheimer-kóros, Parkinson-kóros, Stroke-os, daganatos, tüdő, vagy szívbeteg, inkontinens, illetve BÁRMILYEN más egyéb betegségben szenvedő beteg otthonápolásához szakmailag hozzáértő és megbízható segítséget keres.

Ön teljesen felszabadulhat a hozzátartozója ápolási, gondozási kötelezettségei alól és nyugodtan töltheti a szabadidejét, a mindennapjait. A háztartási feladatokat is elvégzem.
Kórházi ápolási gyakorlati tapasztalataim:(belgyógyászat, sebészet, intenzív osztály). 11 éve pedig otthonápolok családoknál. Referenciákkal rendelkezem. Beteg-centrikus, leinformálható,középkorú szakápolónő vagyok.
B. kat. jogosítvány, autóm van.

Kérem, hívjon bizalommal!
Részletesen tájékoztatom.
Kovácsné Erika
Tel: 06-30-463-6404

----------------------------------------------------------
Mások véleményéből itt is olvashat az otthonápolási munkámról, rólam!


"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit"
-------------------
Édesapám otthonápolására kerestem szakembert, amikor az interneten megtaláltam Erika honlapját. Nagyon megtetszett az összeszedettsége, fel is vettem Vele a kapcsolatot. Erika ápolta a szinte teljesen mozgásképtelen Édesapámat, mindvégig maximálisan lelkiismeretes odaadással. Külön tetszett, hogy ebben az anyagias világban egy versenyképes otthonápolási szolgáltatást kaptam, nagyon kedvező áron. Erikát szívből ajánlom! Kopány Szabolcs."
-------------------
 Részletek:
24 órás felügyeletet vállal?Igen
Óradíj500-1000 Ft
Óradíj300-400 Ft
Életkor50-60
Referenciavan
Szaktanácsadás betegápolási eszközökkel kapcsolatbanIgen
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Pszichiátriai betegek felügyeleteIgen
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
Gondozás típusaStomás betegek szakszerű ellátása
Gondozás típusaMűtét/baleset utáni szakápolás, ellátás
Gondozás típusaÉjszakai betegfelügyelet
Gondozás típusaBetegápolás, felügyelet (öltöztetés, fürdetés, stb.)
Egyéb munkát is vállal (takarítás, főzés, stb.)?Igen
Szolgáltatás helye Pest megye
Szolgáltatás helye Fejér megye
Szolgáltatás helye Csongrád megye
Szolgáltatás helye Bács-Kiskun megye
Szolgáltatás helye Budapest

Vissza