SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: enczmanneva@gmail.com
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Feng shui_alaprajz értelmezés

Kedves Éva!

Új ingatlant vásároltam, de éppen várandós vagyok, így több alapvető döntést meg kell hoznom azelőtt, hogy fizikailag jelen tudnék lenni a birtokbaadáskor, a festés várhatóan éppen a baba születését követő hetekben fog megtörténnni. Iránytű iskola segítségével szeretném a harmóniát megteremteni.

1) A bejárathoz oldalról vezető 2 fokú lépcső és esőfogó többletet jelent a 7-es előszoba életterületéhez, vagy a mellette lévő homlokzati fal mentén (konyha-fürdő) keletkezik hiány? Ellentmondó információkat kaptam erről külföldi és a hazai szakirodalomban, az utóbbi szerint a bejáratnál lévő kiugró mindenképp hiányt képez a mellette levő falak mentén.
2) Amennyiben az említett terület többlet és a következő néhány év legfontosabb fókusza számomra a gyereknevelés lesz (7-es) érdemes-e a többletet szabályozni?
3) A nagy hátsó terasz a 9-es területen képez hiányt (és egy kisebbet a 3-mason). Tűzrakó létesítésével a mellette és mögötte levő kertben tudom-e orvosolni a hiányt, vagy mindenképp a lakáson belül kellene megoldást találni?

Nagyon köszönöm előre is a segítségét,
Zsanett
Kedves Zsanett!

Ha jól értelmezem Ön küldte a rajzolt alaprajzot és kérdéseit egy másik levélben?
Mint az jeleztem ez már tanácsadás kategóriába tartozik.
Személyes konzultáció keretében szívesen válaszolok kérdéseire.

Üdvözlettel,


Enczmann Éva
2022-01-02 22:24:53
Olvasói értékelés: 5/2
A szerkesztő ajánlja