SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Családi vállalkozás bemutatkozója - The BabyRoom

- 2017-03-02
0-3 éves korosztálynak szóló színes, vidám ruhák, kiegészítők, játékok 9 hazai tervező alkotóműhelyéből.
Családi vállalkozás bemutatkozója - The BabyRoom

Elsősorban a 0-3 éves korosztály számára találhatnak az érdeklődők egyedi, vidám, színes kiegészítőket, ruhácskákat, játékokat a The BabyRoom virtuális polcain, de a nagyobb gyerkőcöknek is fellelhetnek kincseket.

Közös munkánk egyik célja, hogy létrehozzunk egy olyan online teret, ahol hasonló stílusú, egymással jól kombinálható, egyedi, akár limitált darabszámú termékeket találhatnak a szülők, amelyekkel praktikusabbá, színesebbé és különlegesebbé tehetik a kicsik mindennapjait.

Kiemelkedő figyelmet fordítunk a minőségre és arra, hogy a termékeink sokáig a gyermekek és szüleik kedvencei legyenek: ezt a minőségi anyagválasztással, odafigyeléssel, aprólékos tervezgetéssel és kivitelezéssel érjük el. Nincs futószalag, vagy külföldi gyártó, csak szeretettel és kézzel készült tömeggyártásmentes bababarát termékek.

A The BabyRoom ötlete tavaly novemberben merült fel. Az ötletgazdák Szilágyi Melinda (Minnie-Me’s) és Csorba Noémi (Sleepy) voltak. Végül 9 hazai tervező közös gyermekeként született meg a projekt, a következő márkák együttműködéséből: B.Cute, Boris, KisTojás Babajátékok, Lorela by Enikő, Minnie-Me’s, Nusky Toys Szilikon ékszerek és kiegészítők, Pántlika, Sleepy, Szamóca.

Mindannyian egyedül vezetjük a saját vállalkozásunkat és Melinda szeretett volna egy olyan tervezői közösséget, amiben együtt dolgozhatunk, ahol van kihez fordulnunk, ha segítség kell, illetve, hogy egymást inspirálva közös együttműködések, kollekciók születhessenek.

Valamennyien eredetileg családi vállalkozásban dolgozunk, és különböző projektek alkalmával már volt szerencsénk együttműködni.

Mind a 9-en szeretjük a letisztult, de vidám, színes kiegészítőket, játékokat a baba- és gyermekszobákban, az egyedi de praktikus ruhákat a kicsiken.

Alapvetően hasonlóan gondolkozunk, így sikerül nagyon jól együttműködnünk. Nyilván vannak különbözőségek is, de sokszor éppen ezek a más gondolatok visznek minket előre, lendítenek át egy-egy szakaszon amiben épp megragadtunk.

A The BabyRoom családban sok gyerkőc van, egészen a pár hónapostól a 11 évesig.

9 család napirendjében nem éppen könnyű feladat olyan időpontot találni, amikor mindegyikünk ráér, hogy egyeztethessünk. Van akiknek a picije otthon van, van akinek bölcsis, ovis vagy iskolás a gyerkőc és körülöttük is rengeteg a tennivaló, arról nem is beszélve ha esetleg betegek a kicsik.
Persze semmi sem lehetetlen, a délutáni alvásidőben vagy esténként amikor a gyerekek már alszanak, akkor tudjuk megbeszélni a fontosabb teendőket, friss infókat, új ötleteket. A gyerekeinkkel és a családdal szeretünk minőségi időt tölteni, így gyakran az alvásidőnkből kell lecsippenteni, hogy dolgozni tudjunk. De a mai modern technikának köszönhetően a távolság vagy eltérő időbeosztás sem akadály, nagyon jól lehet online együtt dolgozni.

Mindeközben a saját vállalkozásunkon is dolgozunk, hiszen a közös munkánknak valahol az is az alapja.

A gyerekeinknek nagyban köszönhetjük az inspirációt, akár a napi rutin feladatok elvégzése vagy a játszótéri játék közben is fantasztikus ötleteket kaphatunk.

A nagyobbakat már az is jobban érdekli, hogy anya épp mit készít, és szívesen segítenek is apróbb feladatokban. A picik pedig hol lelkes terméktesztelők, hol pedig cuki kis modellek. 

A családunk a saját vállalkozásunkat is támogatja, így nem volt kérdés, hogy ebben is mellettünk állnak. Igaz, hogy a The BabyRoommal plusz feladatok is hárulnak ránk, de talán azt ők is érzékelik, hogy együtt könnyebb dolgunk van, hiszen mindenkinek meg van a feladata.

A siker titka talán az lehet, hogy a szülők egy helyről, könnyen beszerezhetik a stílusban egymáshoz passzoló darabokat, nem kell külön - külön mindent felkutatniuk. Ráadásul egyedi, kézzel készített termékekről van szó, ami nem jön velük szembe bárhol.

Mivel 9-en vagyunk, a feladatokat tökéletesen fel tudjuk osztani egymás között, hiszen együtt sokmindenhez értünk. Van aki az arculatért, grafikáért felel, vannak akik a közösségi oldalakat kezelik,és vannak köztünk akik tanultak marketinget, jogot, és pénzügyet is.

Mivel a kezdeményezés egyből nagy sikert aratott, így arra gondoltunk, miért ne léphetnénk ki az online eladótérből és mutatathatnánk meg szemtől szemben is, mi az, amit nálunk megtalál a közönség.

Ezért március 4-én szombaton megrendezzük az első, Bemutatkozó vásárunkat, Budapesten a Kaptárban. Ezen a kis rendezvényen  lehetőség van találkozni és beszélgetni az alkotókkal, és élőben szemügyre venni mindazt, amit eddig szinte csak online érhettek el a vásárlók.

Szeretnéd te is bemutatni saját családi vállalkozásodat? Küldd el nekünk a bemutatkozó leveled a Családinet felhívása alapján, részletek itt: Megjelenési lehetőség családi vállalkozásoknak és vállalkozó szülőknek

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. Ünnepeljétek a jó időt játékos, tavaszköszöntő versikékkel - 55 imádni való, vidám verset és mondókát gyűjtöttünk hozzá össze.
Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

A reggeli után több gyereknek is fájt a hasa, egyikük pedig annyira hányt, hogy kihívták a mentőket.
Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

A szülők szerint a vizsgálat nagyon gyorsan lezajlott, az orvos kúpot írt fel a hányásra, és azt mondta, a kisfiú nincs kiszáradva. Másnap már újra kellett éleszteni, de már nem tudták megmenteni őt.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
Lehet-e egészséges egy vegán gyerek? - Ezekre figyelj nagyon!

Lehet-e egészséges egy vegán gyerek? - Ezekre figyelj nagyon!

Mennyire lehet egészséges egy gyerek számára a vegán étrend? Mire figyeljünk, hogy ne alakuljanak ki hiányállapotok, betegségek? Egyáltalán mit javasolnak a szakemberek? Erre kerestük a választ.
A szerkesztő ajánlja