SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A BT (British Telecommunications) országos pályázatot hirdet alsó tagozatos osztályoknak #Mutimitdolgozol címmel

Családinet [cikkei] - 2018-11-23
A British Telecommunications #Mutimitdolgozol címmel országos pályázatot hirdet alsó tagozatos általános iskolások részére. A #Mutimitdolgozol verseny célja az, hogy a gyerekek büszkék legyenek a szüleikre, nézzenek fel rájuk a munkájuk miatt, és ezt fejezzék is ki. A pályázaton 2019. január 7-ig lehet indulni. A diákoknak a verseny során be kell mutatniuk szüleik munkáját egy, az általuk választott formában: készíthetnek YouTube videót, fényképet, animációt, rajzot vagy akár szöveget is. A legjobb alkotásokat szakmai zsűri fogja kiválasztani. Az első három helyezett osztály több százezer forint értékű ajándékutalványt nyer. A közönségdíjas műre a pályázat oldalán lehet majd szavazni: http://bit.ly/mutimitdolgozol
A BT (British Telecommunications) országos pályázatot hirdet alsó tagozatos osztályoknak #Mutimitdolgozol címmel

A #Mutimitdolgozol pályázaton az általános iskola alsó tagozatos diákjai indulhatnak egyénileg vagy csoportosan. Egy osztály maximum 3 db pályázatot adhat le a versenyen. Az induló csapatoknak be kell mutatniuk, hogy mivel foglalkoznak a szüleik és miért büszkék a munkájukra. A diákoknak bármilyen műfajjal lehet nevezni: rajzokkal, festményekkel, szelfikkel, vlogokkal, videókkal, podcastokkal, elektronikusan megörökített versekkel, színdarabokkal stb. A pályázat beharangozó filmjét itt lehet megtekinteni: https://www.facebook.com/mutimitdolgozol/videos/367385040686744/ .

A pályázati anyagokat a pályázóknak a British Telecommunications Mutimitdolgozol oldalán keresztül kell feltölteniük. A Mutimitdolgozol oldal a http://bit.ly/mutimitdolgozol linken keresztül érhető el.

Szabó Zoltán, a BT ügyvezető igazgatója elmondta: „A pályázat azért született, hogy segítségével előtérbe helyezzük a családbarát felfogást, melyet mi munkáltatóként is nagyon fontosnak tartunk. A családbarát intézkedések bevezetése és fenntartása szerves részét képezik vállalatunk stratégiájának. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk kollégáinkat az egészséges munka-család egyensúly kialakításában és fenntartásában. Ennek a felfogásnak eredményeként a British Telecommunications immár három alkalommal nyerte el Magyarországon a Családbarát Munkahely címet. A tavalyi évtől pedig Családbarát Mentorszervezetként segítjük más vállalatok családbarát stratégiájának kialakítását.”

A BT Magyarországon

A BT 1999 óta van jelen Magyarországon. A kelet-közép európai régió üzleti tevékenységét a kezdetektől irányító iroda mellett a cég 2007-ben hazánkban hozta létre európai szolgáltató központját (BT ROC Kft.) – egy budapesti és egy debreceni irodával. A BT magyarországi tevékenysége az elmúlt 11 év során mára Magyarország egyik legnagyobb és legkomplexebb szolgáltató központjává, és a BT stratégiai bázisává vált. A központ 20 különböző nyelven nyújt szolgáltatást többek közt ügyfélmenedzsment, pénzügyi és számviteli, üzleti adminisztrációs valamint magas hozzáadott értékű hálózat – és szolgáltatás tervezés területén a BT leányvállalatai, belső üzleti partnerei, valamint több mint 3000 kormányzati szervezet és multinacionális vállalat számára.

A BT-ről

A BT célja, hogy a kommunikáció erejével jobbá tegye világunkat. A vállalat a világ egyik vezető, kommunikációs szolgáltatásokat és megoldásokat kínáló cége, amely több mint 180 országban áll ügyfelei rendelkezésére. Fő tevékenységei közé tartozik a globális hálózati informatikai szolgáltatások és helyi, országos és nemzetközi távközlési szolgáltatások biztosítása otthoni, munkahelyi és mobil felhasználásra; szélessávú, televíziós és internetes termékek és szolgáltatások, valamint konvergens fix/mobil termékek és szolgáltatások nyújtása. A csoportnak a fogyasztókat tekintve 4 üzletága a következő: Consumer, Enterprise, Global Services valamint az Openreach.

A 2018. március 31-ével záródó pénzügyi évre a BT csoport árbevétele 23 723 millió font volt, amelyből az adózás előtti nyereség 2 616 millió font.

A British Telecommunications Plc. (BT) a BT Group teljes tulajdonú leányvállalata, amely a BT Group valamennyi üzletét és vagyonát felöleli. A BT Group Plc-t a londoni és New York-i tőzsdén is jegyzik.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
A szerkesztő ajánlja