SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hosszúhétvégézz a Plázson a legütősebb zenékkel és külföldi fellépőkkel

Családinet [cikkei] - 2020-08-18
 [X]

A Plázs az augusztus 20-i hosszúhétvégén is a megszokott kényelemmel és különleges partykkal csábít mindenkit a siófoki nagystrandra. Az idei We Love Balaton fesztiválon négy különálló helyszínnel, szigorúan ötszáz fő alatt mennek a legforróbb elektronikus tánczenék, de lesznek külföldi sztárvendégek, Wannabe Beach több felvonásban, agyeldobós dubstep party és zenés naplemente is.
Hosszúhétvégézz a Plázson a legütősebb zenékkel és külföldi fellépőkkel

Ha ezen a nyáron még kimaradt a nyaralás, de hiányolod a fesztiválok hangulatát is, most itt a tökéletes kikapcsolódás. A siófoki Plázs ugyanis egyszerre hozza a tengerparti életérzést, a balatoni nyarak ízét és a fesztiválok vibráló éjszakáit. A fehér homokos parton napközben jól esik a heverés, míg a kék víz hívogatóan várja a csobbanókat, de a sportoláshoz is minden adott. Míg nappal a lazítás fellegvára, addig este a balatoni bulizás epicentrumává változik át a Plázs, ahol augusztus 19. és 23. között minden este több helyszínen, többféle zenével várják a szórakozókat. 

Augusztus 19-én a Next Level csapata először teszi tiszteletét a Plázs Arénájában. A Next Level a partizás sokszínűségét hirdeti, a kortárs elektronikus zenéket kreatívan megcsavarva szállítják az agyeldobós szetteket sok-sok rap, dubstep, bass house, trap, electro és riddim zenével.  A Balaton Special hangulatfelelősei Dublic, B'Andre, Skrude, Myamo, Sammiebeats és Gemcamp lesznek. 

A WeLove Balaton a hagyományok szerint augusztus 20-án ismét beköltözik a Plázsra, a járványhelyzet miatt azonban négy különálló, egyenként max. 500 fős helyszínen rendezik meg az idei fesztivált. A #COLORSHOW gondoskodik a látványos felvezetésről, amikor is Essemm, Burai Krisztián és Lévai, Herceg, TIAH, HRflow, T.Danny, Bárány Attila, Metzker Viktória és Loving Arms váltják majd egymást a Beach-en, majd az Arénában, a Coronita Roomban és a Music Terrace-on folytatódhat hajnalig a tánc. A három helyszínen mindenki megtalálhatja azt a ritmust, ami hajtja, a reggelig tartó pörgésről pedig olyan előadók gondoskodnak, mint például Droplex, Purebeat, Rick Sawyer, Christopher, Andrewboy, Steve Judge, Newik vagy éppen Thomx.

A Truesounds Music és a Be Massive kollaborációja annyira jól sikerült júliusban, hogy minden jegyet elvittek rá, ráadásul az augusztus 22-i ismétlésnek és a neves külföldi vendégnek annyira megörültek az elektronikus zene szerelmesei, hogy az a buli is teltházas lett. Így 22-én Undercatt, míg a ráadás napon, 21-én az amszterdami dj, Colyn (Afterlife) előtt és után áll össze a két csapat, hogy mindenkinek feledhetetlen estét varázsoljanak. A csillagok alatt a két estén többek közt Mattan, Metha, Peter Makto, Davko, Justrice, Gregory S és Davko rakják a lábunk alá az ütemet. 

Mindeközben 21-én Nigel Stately és barátai, Tigran, Daniel Nike, valamint Julian Kid játszanak majd a Plázs Arénában, míg másnap ismét a legforróbb zenék kerülnek terítékre az R'n'B Night-on Revolution, Bréda Bia és Thomx tálalásában. 

A Wannabe Beach idén nyáron stabil helyet kapott a Plázson és a közönség szívében is, ami még mindig megdobban a '90-es 2000-es évek slágereire. A nagy sikerre való tekintettel ezen a hétvégén a Wannabe Beach-en háromszor is megidézhetjük a régmúlt varázsát: augusztus 19-én, 21-én és 22-én is repülhet az Álomhajó.

Az élménydús hétvégét vasárnap délután kedvenc hazai zenekaraink dj-i, Dj Venom (Halott Pénz), Dj Newl (New Level Empire) és Dj Gerysson (Majka & Curtis és a Ők) társaságában vezethetjük le a parton egy frissítő koktél mellett. 

A Plázson azonban nem áll meg az élet az augusztus 20-i hétvége után sem, így még szeptemberben is érdemes Siófok felé venni az irányt.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Ezért nem ajánlják a fülbevalót pici babáknak a szakértők - te engednéd?

Ezért nem ajánlják a fülbevalót pici babáknak a szakértők - te engednéd?

Szakemberek hangsúlyozzák, hogy a baba füle elfertőződhet, vagy allergiás reakció is jelentkezhet a bőrön. Továbbá a kis alkatrészek sérülés- és fulladásveszélyesek, de az sem utolsó szempont, hogy nem a baba dönt arról, hogy viselni szeretné-e az ékszert.
A szerkesztő ajánlja