SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Most már biztos: elmaradnak a legnagyobb nyári fesztiválok

Németh Noémi [cikkei] - 2020-04-30
Bár lassan elkezdődik a korlátozások feloldása, enyhítése, ez a nyár még biztosan nem lesz olyan, mint a többi.
Most már biztos: elmaradnak a legnagyobb nyári fesztiválok

Gulyás Gergely csütörtöki online sajtótájékoztatóján elmondta: a rendezvényekre vonatkozó korlátozások érvényben maradnak, augusztus 15-ig az 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani.

A nagyobb fesztiválok közül a következőket érinti a korlátozás, melyek az eredeti tervek szerint augusztus 15 előtt kerültek volna megrendezésre: 

  • Balaton Sound
  • Bánkitó Fesztivál
  • Campus Fesztivál
  • EFOTT
  • FEZEN
  • Fishing on Orfű
  • Kolorádó Fesztivál
  • Művészetek Völgye
  • RockmaratonUGUSZTUS
  • Sziget Fesztivál
  • Volt Fesztivál 

Így a legnagyobb hazai fesztiválokat biztosan nem lehet megtartani az eredeti időpontjukban: a SZIGET, a Balaton Sound, a FEZEN és a Bánkitó fesztivál szervezői már be is jelentették a rendezvény elmaradását, a Kolorádó és a Fishing On Orfű pedig augusztus végére tette át a tervezett időpontot.
 

"Van, amikor nem érdemes lázadni"

“Sok forgatókönyvet jártunk körül az utóbbi másfél hónapban – végigvettük a lehetőségeinket, egyeztettünk hazai szakemberekkel, figyeltük a környező országokban érvényben lévő intézkedéseket, tendenciákat, mindvégig szem előtt tartva, hogy nem fogunk fesztivált szervezni olyan körülmények között, ahol nem garantálható a látogatóink biztonsága. 

A rendelkezésünkre álló információk alapján úgy találjuk, hogy egy nyári fesztiválon kivitelezhetetlen a jelenlegi előírások betartása, ezért azt tartjuk az egyetlen felelősségteljes döntésnek, ha nem rendezzük meg a júliusi Bánkitót.” - olvashatjuk a Bánkitó fesztivál oldalán.

"A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Sziget Fesztivált nem rendezhetjük meg. A Szigetet mindig is ti tettétek számunkra különlegessé és nagyon szomorúak vagyunk, hogy idén nyáron nem ünnepelhetünk együtt veletek" - jelent meg a Sziget fesztivál honlapján.

A Balaton Sound szervezői is bejelentették az idei fesztivál eltörlését: 

"A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Balaton Soundot nem rendezhetjük meg. Nagyon szomorúak vagyunk, hiszen 2007 óta minden évben ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással dolgozunk azon, hogy az év legütősebb bulijait hozzuk el nektek Zamárdiba. De bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja" - olvasható a honlapon.

Az idei VOLT fesztivál is elmarad: "A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Telekom VOLT Fesztivált nem rendezhetjük meg. Bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja." - tudatták honlapjukon.


Mi lesz a megvásárolt jegyekkel?

"Szeretnénk a türelmeteket kérni, amíg a jegyterjesztő partnereinkkel közösen megvizsgáljuk és kidolgozzuk a jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben fogtok tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb" - olvasható a Sziget fesztivál tájékoztatása.

"A Bánkitó Fesztivál egy független kulturális rendezvény – a fennmaradása azon fog múlni, hogy azok a Bánkitósok, akik elővételes napijeggyel vagy bérlettel rendelkeznek az idei fesztiválra, miképp döntenek a jegyük sorsáról, a fesztivált megelőző hónapok során befolyó bevételeink (jegybevételek, szponzorációk, vendéglátós bevételek) realizálására ugyanis most nincs lehetőségünk.

Ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, aki megteheti, hogy támogasson minket a már megvásárolt jegye árával, hogy jövőre is megtarthassuk a fesztivált. Természetesen minden jegyvásárlónknak lesz lehetősége arra is, hogy a jegyét a jövő évi Bánkitó fesztiválon használja fel. 

Annak pedig, aki számára a fentiek közül érthető módon egyik lehetőség sem áll most a rendelkezésére, visszatérítjük a jegye árát. 

Minden jegyvásárlónkkal e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot a különböző lehetőségek érvényesítésének módjával kapcsolatban május 3-7. között. Kérünk mindenkit, hogy várjon addig türelemmel, és figyelje a postafiókját ebben az időszakban" - olvasható a honlapon. 

A FEZEN fesztivál Facebook-oldalán szintén ezt olvashatjuk:

“Ha már a zsebetekben van egy 2020-as FEZEN jegy, akkor több választásotok is van:

📌 Megtartjátok és eljöttök 2021-ben megnézni azokat a bandákat (és a később hozzájuk csatlakozókat), akik miatt vettétek.

📌 Ha nem tudtok várni egy teljes évet a koncertekre, felhasználjátok a szeptemberi meglepetésünkön, úgy, hogy egyáltalán nem jártok majd rosszul ;)

📌 Ha egyik sem felel meg, természetesen a teljes visszatérítésre is lesz mód.”

Kép: xusenru / Pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja