SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Íme, az öt leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból! - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2020-02-13
 [X]

Meglátni és azonnal szerelembe esni: mindenki vágyik erre a földöntúli érzésre, és nem csak akkor, amikor élete párja a tét. A konyhák megszállottjai is pontosan tudják, hogy a keresés csak akkor ér véget, amikor megtaláltad az Igazit. Otthonod központi helyiségének megtervezéséhez azonban nem elég kizárólag az érzéseidre hagyatkozni, ismerned kell a legújabb trendeket és a szakértők tanácsait is.
Íme, az öt leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból! - Nyereményjáték!

Ehhez nyújt számtalan inspirációt és segítséget Magyarország egyetlen konyhabútor- és konyhagép újdonságokat felvonultató nagykiállítása. Kerülj képbe 2020 öt legfrissebb konyhatrendjével, majd gyere el a Konyhakiállításra, ahol mindent megtalálsz, ami egy igazán stílusos konyha kialakításához szükséges. Kirándulj a legújabb trendek, konyhatechnológiák és konyhai eszközök rengetegében, szívd magadba a szakértők milliónyi ötletét, és közben hódolj a varázslatos gasztrokalandoknak is! Három napon át, február 28. – március 1. között tarts velünk a Budapest Sportarénában!

Márvány és természetes kő

Legyen szó munkapultról, padló- vagy falburkolatról: a márvány örök. Nemes és kifinomult felület, ami sosem megy ki a divatból. A carrarai márvány mellett a kvarc, gránit és más természetes felületek is jó alternatívák lehetnek a luxus hangulat megteremtéséhez. A különböző erezetek és színárnyalatok választéka igen széles, a klasszikusan szép felületet pedig keverhetjük, lazíthatjuk más anyagokkal és színekkel. Innovatív megoldás például a kőfurnér, amely egy sokféleképpen alkalmazható rugalmas és nyers hatású felület.

Márvány és természetes kő

Tipp a profiktól: ha a pult meghosszabbításaként a konyha hátfalán is ugyanazt a burkolatot futtatod végig, azzal letisztult, kortárs megjelenést érhetsz el.

Színek, színek, színek

A fehér konyha, a márványhoz hasonlóan időtálló, továbbra is nagy népszerűségnek örvend, de aki szeretne merészebbre váltani, az feldobhatja otthona központi terét aktuális trendszínekkel. Idén a zöld szinte bármelyik árnyalatából választhatsz: a drámai és elegáns hangulatot kedvelőknek a mély, intenzív zöld árnyalatokat ajánljuk, a fenyőzöld, a petróleumzöld és a hűvösebb hamvaszöld árnyalatok pedig kortárs és időtálló megoldást jelentenek, emellett frissességet és nyugalmat árasztanak. A gazdag mélykék, a bordó, a terrakotta, az okkersárga a karakteresebb trendszínek közé tartoznak, de 2020-ban a meleg, föld árnyalatok, és a kifejező, lágy pasztellek, mint például a púderrózsaszín is előtérbe kerülnek. A kérdés csak az, hogy mivel viszünk színt a konyhába: a bútorokkal, a burkolattal vagy a gépekkel, berendezésekkel?

Színek

Tipp a profiktól: Kétségkívül az a legköltségkímélőbb, ha a kis- vagy nagy konyhai gépeket cseréled le. Szerencsére egyre szélesebb a választék, a különböző gyártók a trendeknek megfelelően dobnak piacra színes hűtőszekrényeket, sütőket vagy éppen kenyérpirítókat.

Vissza a természethez!

A fa hívogató és megnyugtató enteriőrt teremthet, időtlen és sokoldalú anyag, használd bátran a konyhában! Tökéletesen illeszkedik a természet ihlette lakberendezési trendekhez, a markáns faerezet pedig jól mutat a konyhabútorok, tárolók frontfelületein és egyéb berendezéseken is. Jó ötlet a fát egyéb, szintén nyers hatású anyagokkal kombinálni. A konyhatervezők előszeretettel ötvözik némi márvány, beton, pala, krómozott fém vagy akár bőr felületekkel, így a természetes összhatás mellett az indusztriális stílusjegyekről sem kell lemondani.

Vissza a természethez!

Tipp a profiktól: A konyhában használt felületek minősége kétségkívül az egyik legfontosabb szempont. A diófa jó választás lehet, hiszen gazdag, telt színével, finom erezetével és természetes hatásával elegáns megoldás.

Csak légiesen
Ha van elegendő tér hozzá, a modern konyhákból nem hiányozhat a konyhasziget, melynek újszerű, egyedi változata az úgynevezett „lebegő” sziget: szellősebben, nagyvonalúbban formálja a teret, és egyfajta építészeti megoldásként funkcionális kiegészítést nyújt az ételek előkészítéséhez, tárolásához. A praktikum és a vizuális élmény mellett közösségi helyként is szolgál a napi vagy alkalmi étkezésekhez, hiszen egyidejűleg tudsz főzni, miközben megoszthatjátok egymással az élményeiteket.

Csak légiesen

Diszkrét fogantyúk
Az egyszerűség jegyében továbbra is hódítanak a fogantyú nélküli bútorok a konyhában. Minél inkább rejtett, vonalas, letisztult a design, a tervezők annál inkább szeretnek eltekinteni ettől az apró kiegészítőtől. Tény, hogy az alig vagy egyáltalán nem látható, integrált nyitási megoldásoknak köszönhetően a bútorzat összképe nagyon egységes lesz, az innovatív rendszereknek köszönhetően pedig az ajtók – akár egy egyszerű nyomással – könnyedén nyílnak. Különböző formai megoldások létezek: ilyen a kerek, téglalap vagy a szekrény felső élébe bemarható fogantyú, amely a vízszintes tagoltságot erősíti.

Diszkrét fogantyúk

Tipp a profiktól: Izgalmas választás, ha a fogantyú színe és a felülete megegyezik a konyhabútoréval, ezáltal beolvad, mégsem nem marad teljesen láthatatlan.

Végtelen inspiráció és szakértői segítség a konyhák szerelmeseinek

Konyhák szerelmesei

A konyha enteriőrjét uraló legfrissebb trendeket élőben is megnézheted február 28. és március 1. között a 2020-as Konyhakiállításon. A háromnapos rendezvényen olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még sosem! Feltérképezheted a hazai konyhabútor- és konyhadesign márkák legjavát, kipróbálhatod a legújabb konyhai kis- és nagygépeket, elmerülhetsz a legfrissebb trendekben, az egész napos konyhatervezési tanácsadás során pedig profi segítséget kaphatsz álomkonyhád életre keltéséhez. Ha építkezel, felújítasz vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutatsz, itt a helyed! Találd meg az Igazit a Budapest Sportarénában!

www.konyhakiallitas.hu

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj helyesen az alábbi egyszerű kérdésekre február 20. éjfélig és helyes megfejtést beküldők között kisorsolunk 2 db családi (4 fő részére) belépőjegyet a rendezvényre.

Sorsolás: 2020. február 21.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. Ünnepeljétek a jó időt játékos, tavaszköszöntő versikékkel - 55 imádni való, vidám verset és mondókát gyűjtöttünk hozzá össze.
Tartozunk-e hálával a szüleinknek azért, hogy felneveltek?

Tartozunk-e hálával a szüleinknek azért, hogy felneveltek?

Vannak olyan szülők, akik elvárják a gyereküktől, hogy legyenek hálásak a felnevelésükért - és ezt a kártyát általában vitás helyzetekben húzzák elő. De vajon tényleg tartozunk a szüleinknek?
A gyermeki kötődés 4 típusa - az egész életünkre hatással van, hogy kötődtünk kiskorunkban a szüleinkhez

A gyermeki kötődés 4 típusa - az egész életünkre hatással van, hogy kötődtünk kiskorunkban a szüleinkhez

Olyan nincs, hogy egy csecsemő ne kötődjön a gondozójához. Az azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű ez a kötődés, hiszen ez a későbbiekben a további kapcsolataira is hatással lesz.
Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

A reggeli után több gyereknek is fájt a hasa, egyikük pedig annyira hányt, hogy kihívták a mentőket.
Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

A szülők szerint a vizsgálat nagyon gyorsan lezajlott, az orvos kúpot írt fel a hányásra, és azt mondta, a kisfiú nincs kiszáradva. Másnap már újra kellett éleszteni, de már nem tudták megmenteni őt.
A szerkesztő ajánlja