SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Első önálló Follow The Flow koncert és Scitec Muscle Beach a PLÁZSon

Családinet [cikkei] - 2019-07-30
 [X]

Augusztus első hétvégéjén is irány a PLÁZS! A Scitec Muscle Beachen minden a testépítésről fog szólni hétvégén, de lesz naplementés medencés buli is, szombaton pedig érkezik a Follow The Flow. A fiatal, mégis milliós nézettségeket produkáló csapat szombaton adja első önálló koncertjét a PLÁZSon, sőt az egész Balaton-parton.
Első önálló Follow The Flow koncert és Scitec Muscle Beach a PLÁZSon

A Follow The Flow szinte pillanatokon belül vált az ország egyik legnépszerűbb zenekarává, pedig a csapat csak májusban jelentette meg első nagylemezét. A Nem tudja senki máris aranylemez lett: „Nagyon örülünk és megtisztelve érezzük magunkat, hogy a lemezünk ilyen sikeres lett. Sok munkánk van benne, a szívünk-lelkünk beletettük az albumba, így igazán jól esik, hogy a közönség ilyen jól fogadta. Bár a formáció meglehetősen friss, mindannyian jó ideje dolgozunk a zeneiparban, így nem annyira ért váratlanul a siker. Próbálunk nem elszállni és azt hiszem, ez eddig sikerült is" – meséli Szakács Geri, a zenekar frontembere. A csapat a májusi lemezbemutató után most szombaton a PLÁZSon is eljátssza új számait: „Idén először lépünk fel a Plázson, és headliner-ként a Balaton-parton, úgyhogy ez egy újabb lépcsőfok a karrierünkben. Esélyes, hogy már pár nappal a koncert előtt lemegyünk egy mini vakációra."

A nagy slágerek mellett - elmondása szerint - a koncerteken a Porszem c. daluk jön be a közönségnek legjobban az újak közül: „Talán ez a dalunk ért be a leggyorsabban a műsorban, érezni lehet, hogy egyre jobban ismeri és szereti a közönség. Ezen kívül folyamatos siker a Nem tudja senki, a Maradok távol, az Anyám mondta, ezek mindig a legsarkalatosabb pontjai a műsornak. Kíváncsian várjuk, hogy a Plázs közönsége mire fog a leginkább tombolni. Hamarosan kiderül."

A Follow The Flow után sem érdemes hazamenni, az Arénában ugyanis a Rock The City szolgáltatja majd az after partyt.

A pénteki napon a Plázs Balaton parti medencéjénél a Truesounds Music Terrace and Pool Partyn chillelhetünk a hét fáradalmai után. Az Arénában ezúttal is Metzker Viktória ütemeire bulizhatunk, akinek Ca$htag lesz az e heti vendége.

Ha augusztus első hétvégéje, akkor Scitec Muscle Beach! Az izmok és az erősportok első és legnagyobb magyarországi szabadtéri fesztiválján rengeteg edzési lehetőség és verseny várja a testépítés szerelmeseit csütörtöktől egészen vasárnapig 3 napon keresztül. Ezrek mérettetik meg formáikat a különféle versenyeken, sztárversenyzőkkel fotózkodhatunk, de tippeket is kérhetünk a profiktól és edzés közben is megnézhetjük őket. Kimelegedés ellen a Scitec Fresh Bar biztosítja a frissítőket és persze a Balaton is komoly csáberővel bír egy meleg nyári napon.

Tartsatok velünk, dobjátok le magatokat annyi hétvégén a Plázsra, ahányszor csak tudjátok, csakúgy, mint Majka, aki a jövő héten a Hősök-kel egy „ráadásduplázással" lepi meg lelkes rajongóit.

További információ: http://plazssiofok.hu/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja